Saturday, 22 August 2009

Pasar Ramadhan Setiawangsa

Pasar Ramadhan Setiawangsa
[pastinya Mekda & Ida Semme jeles ni lalalalala] :D

Kami decided nak jln kaki je [dkt je pon hehe].

The kerang, lala & sata

Masa smpai xramai je lagi pon.

Bolat2 nya solok dia

Mcm2 la makanan ada tp aku xteruja nak beli [psl aku xpose lg kot,
psl dah kenyang kekekeke]

The kuih

As you know,
the food adalah mahal secara megiknya pd bln ramadhan!

Drinks

2X aku pusing,
xde mende menarik yg aku nak beli.


Kuek kuek kuek kepak ayam

Maybe gak aku seorg yg susah mencari makanan yg sesuai.
[aku reti mkn yg aku biasa mkn je & mmg xjemu2 dgn makanan tu]

The puding yg sgt chantek [besar tu hanya RM2 je]

Aktiviti snap2 gamba diteruskan even ada yg pandang2.
Awat? Pelik ngat ke kalo aku guna compact camera?

Pasar Ramadhan is situated at

Ke kena guna DSLR?
Xde maknanya kalo guna DSLR tp xreti dgn function2 nya huahuahau larikkkk!

Align CentreSaje getik.. xjd pon ciss

Start 5lbh.. ramai dah pengungjung ke PaRam,
masih ramai yg bebal kerana tidak menggunakan mask.

My apartment yg buruk?!

Setelah merembat mee sup [fav. food all the time],
agar2 & air asam boi, maka pulang le.

Thin cat- b4 this, this cat is very comey but now, his owner not take care of him.. pity :-(

Jln jem tp sebbaik kitorg jln kaki hehe.


Ok lah complete photo, sila klik di sini


4 comments:

~0~ said...

wahhh...teruja...
semalam pun pegi gak...tapi bazar da tutup..pukul 7 baru kuar..hahhahh

comey_lote said...

selamat berpuasa Fida..
Aku pun kalau gi param tak tau nak beli apa... yg peliknya tak terliur plak tuh..
agaknya sbb aku membesar dgn homecook food sejak kecil kot...

Y@ZeD@ said...

wehh ko mmg saje mendengki aku ekk smpi invite aku tgk ko nyer param dlm picasa album!!

klu aku g param mmg rambang mata smpi sume benda nk beli, alih2 membazir ajork!!

huhuu

deidaa said...

~0~ haaa adoyai,
dorg pon nak berbuka la jgk :p
Selamat berpose gak ;-)


-mek comey- ahhaha dolu2 aku terujan dgn param tp since 2 3thn kebelakangan nih.. puas aku ronda tp xtau nak beli apa.. pelik.
Nak kena pandai masak gamaknya :D


-mekde- ko beli segala bagai tuh,
ko xabis mkn ek? biasa la tu perut tgh lapo, segala nak beli :D

Akakaka dah ko slalu mendengki dgn aku gi holiday bagai...
aku bg la ko dengki lak :D