Thursday, 20 August 2009

Kursus @ Bidara Beach Resort, Melaka - Day 2nd & Day 3rd

Kursus @ Bidara Beach Resort, Melaka - Day 2nd & Day 3rd

2nd day

Bley x si naja sedar 5pg pastu siap tnya mende ntah dgn aku adoyai.
Then 6.30pg bgn dia siap kejutkan semua org... argh tidakkkkk!
Aku alarm hp kul 6.45pg aa.. watpe bgn awl2, kelas dpn tu je? :p

8.05pagi sebelom masuk kelas, lepak pantai luh :D

7.25pg brekpes & lepak tepi pantai hihi.

Kelas 8.30pg-1tghari.

Posing dlm kelas - belakang sekali duduk hihi

Gile boring dlm kelas, pencemarah pon flat je huhu.
[mlm sebelomnya tu pon dia gak penceramah &
xsangka lak mkn 1meja- acctually xtau dia penceramah sbb dia pakai baju biasa.
Aku siap komen lg psl air dpn dia-- NI AIR MASAK KE AIR PAIP? Huhuahua!] :))

Boring sgt smpai jd kreatip mcm ni? Hasil tgn cik naja ekekkeke

Aku dlm kelas asyik duk snap gamba pastu lukis mende2 tak kreatip-
iaitu lukis muka2 bos aku hohooo!


-gambo deleted... sbb aku melukis gambo2 bos2 ku sekalian ++ mengutuk hahaha
Hasil imaginasi aku kpd bos2 ku eheheh- no hurt feeling ek? Gurau2 je :-)

Hrp2 bos2 aku xtgk le hasil keras tgn aku ni eheheh


Yeah yeah, larikk supaya ombak tidak kejar ku :p

Blk tghari tu bley x tedo lps mkn?
Gile sedap dlm aircond tu, gi kelas pon dkt kul 3 ekekkeke.

Ni gaduh berebut laki ke berebut sape lg power? :))

Ptg tu abis kelas kul 6 [ptt ada kelas mlm tp di awalkan la,
bley wat aktiviti lain].
Lps kelas, blk bilik solat/tukar baju- terus lepak pantai.


Sambil menunggu sunset

Mcm besa la aku dgn digicam mmg xleh dipisahkan.
Segala nenek gambo aku snap smpai bebudak ni ckp
"ape la k. fida nih, gambo mende2 tu pon amik"
Lol aku ni nak test power digicam aku neh, ala2 dslr gitu hehe.
[konon nye je lah.. wekkkk] :p

Sunset

Bye bye sunset

Bnyok gamba sunset aku amik tp xtau la yg mana cun huhu.

Menyusur tepi pantai smpai ujung [xde la jauh smpai 1km pon],
tp bdk2 ni ckp penat.. lol!


Bersama 2jejaka urusetia

Mlm tu turun ingt nak supper 10.30 mlm tp bila turun,
ya ampun hampeh.. jamu kat kitorg kat dewan mcm stor je.. nonsense~

Pastu bdk2 lain excited la tgk krew2 TOWER 13 duk angkut equipment dorg ke tingkat 5.
Aku xteruja pon cuma rasa lawaks sbb ptg tu si KAZA duk ngusik kwn aku yg penakot tu,
mmg lawak ah kaza ni.. xsombong langsung ekekeke.
[gambo xde la sbb tejumpa dlm lif je pon ekkekeke]



3rd day

Grup discussion

Penceramah 3rd day ni Pengarah dr opeh aku.. best la jgk.
Ptg ada grup discussion.
Ada pembentangan segala.
As usual aku xleh la public speaking- neves so org lain la buat hehe.
[tp kat kelas agak bising pulak mulut aku kekekeek]

Sesi menempel

Ada sessi persembahan pulok mlm nya so practise ptg nya.
Lagu ada lirik cekodok/donat/pizza hut/kfc/ teh tarik/belacan ekekekek ngok ngek tul :p

Mlm before bbq

BBQ start 8.30mlm.
Bnyak makanan tp aku jenis xreti mkn bnyak le.
Xpe lah, xrasa rugi pon.. kalo rasa rugi- aku lg le rugi psl,
berat badan mesti naik kalo ikut nefsu mkn :D

BBQ

Aku grup 2 wat persembahan & lps tu grup 1.
Yg lawaknya grup 1 tu tersalah amik tune grup kitorg iaitu dikir barat wakakka lawok2! :))

Dlm berbelas2 menu.. ni je aku amik.. space aku kecik maaa :p

Ada sessi karok bagai.
As usual la aku xminat langsung!
Maka aku blk la awl.
Suara aku bkn utk public hehe.

Blk bilik dgn Aizum & start packing2 barang dah.

To be continue...



2 comments:

comey_lote said...

air gapo tuh...sedap je nampak..aii...tgh posa nih..hahah

deidaa said...

Aku xtau air apo.
Tp yg pastinya manis giler.
Tambah 1/2 gelas air kosong pon still manis isk3!

pOse? Nyum nyum nyumey :D