Monday, 3 August 2009

Huargahahah Typo Error Terlampau :))

Huargahahah Typo Error Terlampau :))

Pagi tadik ada la opismet aku panggey aku tgk beskuk raya.
Xlama kendian dia gelak... so aku ckp aa aku nak gelak gak! :p

Skali aku tgk.. mmg btol2 aku gelak xhengat dunia!
Pegawai ada dpn mata, mmg aku xdulik dah.

Cer korang tgk words yg aku bulatkan tuh!


Kalo words tu in English xde la aku kesah,
maybe dia xsure nak eja betol kan?
Ni yg BM punya pon slh eja daaaa!

Berpeluh2 aku bantai gelak!
Smpai kwn aku kata "takot la aku nak beli mcmgini" Wakakaka,
aku yg asalnya terliur, jd rasa kelakar je lebih wahahah!

BUBLE RISE= BUBBLE RICE [ke nyanyian kumpulan BLUE lagu ALL RISE?] :D
MARZOLA= MAZOLA [letak aje la MARKONAH terus] :))
TAT NENEAS= TAT NENAS [or TAT NENEN? huahuahua]- oh maaf ter"carut" lak :p
CHIPMORE= CHIPSMORE [ke CHIPMUNK?] =))
CRUNCHY COOCIES= CRUNCHY COOKIES [mcm CHOKI2 ahaks]
BLACK BEUTY= BLACK BEAUTY [dimaafkan, maybe BI baku kot herherher!]

Hadehhhh! :p

4 comments:

gerbera said...

haha..tat nenen?kulit tart tu x pakai butter tapi pakai susu ibu. lol

deidaa said...

hahahah xbley blaaa aaa pakai susu ibu.
Kalo aku mkn, aku jd anak susuan sape lah pulak :))

Y@ZeD@ said...

aku tanak kuih tuhh.. aku nk kuih sarang semut emy jual.. yg krup kruppp... tetibe????

hahahahaaaaaaaaaa

**lenkali ko suh org yg jual kuih tuhh bwk kamus ehh??

deidaa said...

-mekde- ada aku ckp nak bg ko ke kuih tu? wahahha larikkkkk :::
Ko tggu aje la aku bg serdak2 beskuk aku lps ry ek? ahahah larikkkk lagikkkk :))

Aku xtau pon sape jual kuih tu,
kwn kpd kwn aku bwk kekekeke.