Wednesday, 5 August 2009

Aksi Lompat Backdated :D

Aksi Lompat Backdated :D

Ni gambo2 backdated kat Tmn Alam Kuala Selangor arituh.


As usual la suka sgt wat aksi2 lompat mcmgini.

Rasanya lebih 10X wat shoot lompat ni,
sbb nya semua mcm xsekata & xchantek huhu.

Lompat lagi dan lagi


Xtau bila masa nak lompat acceli hahahah!


At last jadi jua aku lompat,
siap bukak melopong bagai,
tp apakan daya, tgn emy pulok tutup muka aku huwaaa!
[tp aku agak cekci psl baju aku terselak uhuks!]

:D

4 comments:

unwanted said...

haha.
aku pun semenjak kebelakang ni suka pula wat aksi melompat..ha3

Y@ZeD@ said...

aku suke... aku pun sama suka amik gambo lompat2.. hikhikkk

Emy said...

tgk mcm best jek melompat ni tp kan takde geng, takkan nk melompat ngn arie kot?

deidaa said...

-unwanted- HAHAA tu la kan,
meh kita lompat beramai2 sementara kita blh lompat ni kekekke.

-mekde- apesal gamba2 lompat ko semua cun ek? huhu


-emy- ahahah try la weh,
sekali ko wat x jd.. musti ko akan rasa nak lompat lg smpai gambo tu cun.
Kalo xcaya ckp aku,
try le hihiiii!
[ajak arie apa slh nya] :p