Monday, 10 August 2009

Aktiviti Merapu

Aktiviti Merapu

Sabtu ronda Uda Ocean [UO] Galaxy Ampang selepas movie
G.I Joe sekali [3.45pm] & lps Setem skali [6.15pm]
.

[2x gi UO.. musti salesgirl aim muka kitorg dah] :))

Asalnya rak tu tersusun kemas je tp bila mai perosak rak [aku & ezza],
[rugi lak xamik gambo masa xmessy].

Tgk la rak itu, messy kerana kami je- asalnya mmg kemas kikikiki

Acceli sbb bnyak tshirt cun [di mata aku] tu yg membuatkan aku mcm rambang mata.
Korek2 smpai bwh.
Sbb dorg campur lain2 design dl 1 timbunan.

Tp aku beli la even aku selerakkan almost 1hour utk 1rak je :))

Baju oren tu acceli display tp aku cpt2 cilok wakakakak!
[korang ckp xcun pon.. ada aku kesah?] =))
Align Centre
Kejadian di kaunter bayaran:

  • Aku: Sy xnak plastik blh?
  • Cashier: Kenapa xnak?
  • Aku: Ada beg
  • Cashier: Nak sumbat dlm beg tu ke? [sambil tunjuk sling bag aku]
  • Aku: Hui x aa.. beg ni haa [sambil keluarkan beg go green aku]
  • Cashier: Ok, tp mesti simpan resit k?
  • Aku: Ye leeee! [aku membebel ckp "ada ke ptt tnya NAPE XNAK PLASTIK, xkan tatau kot org duk sibuk2 kempen xnak guna plastik!"]
Tggu bln pose ni la pulak gi buat onar kat UO,
biar salesgirl tu bnyak keje skit huahuahua!


4 comments:

gerbera said...

Aku beli barang kat NSK Shah Alam,
kena paksa ambik plastik. Budak tu ckp sekuriti marah. Sengal..kan ade resit

deidaa said...

Huih biar betul bdk tu?
Ketinggalan zaman betullah.
Tulis je kat suggestion box tu,
musti manager dorg baca.
Biar budak tu kena fire hahhaha kejam lah pulak :p

yatispeed said...

masih ramai lagi yang berfikiran tertutup, kan fidalina?
aku kan..kalu gi kedai orang bagi plastik..aku jadi serba salah..seboleh2 aku kata..'simpan plastik..'..tak sanggup woo nak kotorkan alam lagi..tapi plastik biru ngan plastik hitam wajib pulak aku pakai kat rumah untuk tong sampah..aiyakk..camana tuh?

deidaa said...

-speedo- haa aku rasa kan,
dorg mmg xpraktikkan pon psl bwk beg snd ni.
Teringin jgk aku tgk mcm negara omputih.. guna paper bag @ beg je huhuh.

Ha ah kan.. tp cemana nak buang sampah kalo bkn dlm plastik?
Tu mmg aku guna gak eheh.