Wednesday, 26 August 2009

I'm Going Holiday to Dubai- soon :p

I'm Going Holiday to Dubai- soon :p

Jemaat lps Air Asia announced open a new route to Abu Dhabi with promo price
as cheap as RM99. Hoho!

Tergoda la jgk ++ aku nak gi b4 abe aku pulang keja kat mesia blk.
Penat aku plh date tauuuu?
Mak & aunty aku nak gi bln 12 tp aku xde cuti.

Click image for larger view

So aku decide date aku snd iaitu January 2010,
time tu musim sejuk agiks so nak gak le rasa musim sejuk :p

Acceli kalo aku beli tix on Saturday.. RM720/head return.
Tp dah terlambat sehari maka RM1155/head return :-(

KUL-Abu Dhabi then take cab to Dubai- 1jam on road.. huhuh.

Can't wait anymore tp kena kumpul duit manyak neh,
nak shopping wahahaha!


7 comments:

whooz said...

wooohhh aku pun tgk aritu kat web air asia, mcm tergodalaaa... x pe mu gi dulu lahh :P

gerbera said...

best jugak ek. dapat tgk tempat orang.

jom bukak puasa makan ayam penyet

dh kurang pahala pose ,teringat pasal ayam

comey_lote said...

dah alang2 ke dubai, amik la satu flight lagi ke sini dr dubai tuh...mintak abe mu sponsor tiket..muahahaha

deidaa said...

-huzz- dan2 je skang paling murah RM199. 2 3ari je RM99 huhu.
Xpe nnti kita gi sama2 lg eh?
Jom melancong 1negara setiap tahun? hihihhh!


-mezza- aku ni xpenah tgk tempat org,
xde chance.. ni la chance aku :D
aaa mana nak cari ayam penyet?
bwk ah aku, teringin gak :D


-mek comey- hamboih sponsor ajork.
Aku xdok cuti le mek.
Nnti aa aku kawen esok2, aku paksa laki aku keje oversea,
bleh le melencong ke negara2 lain hihi!

Y@ZeD@ said...

a ahh.. dh alang2 ke dubai, amik satu tiket ke den haag pastu satu lagi tiket ke dublin..

muahahahahahhaa

Emy said...

betul tu fida, alang2 dh g dubai ke la den haag pastu g dublin.. alang2 tu bole aku cuci@sakit mata tgk gambar2 korang...

yatispeed said...

bestnya nak gi dubaiii!!! happy holidays..tak cukup duit, ko mintak mak ko topup..hehe..