Friday, 28 August 2009

Comparison- As U Wish Whooz :D

Comparison- As U Wish Whooz :D

K lah sbb aritu whooz mintak compare gamba muka aku,
maka aku tunaikan hasratnya utk melihat perbedaan muka ori aku &
muka aku selepas guna BEAUTY SHOOT digicam aku hehe.

Muka ori- kusam, ada scars & lobang2 jerawat

Gamba snap ptg which is mmg aku xpakai make up dah la lps solat zuhur tu,
sbb aku ni pemalas sket nak make up.


Tadaa... licin kan? Siyes aku x touch up pon!

Gamba di atas, gamba aku licin & mulus gile kan?
Aku mmg xpakai bedak gak tu hehe.
Itu la megiknya digicam aku :p

ADAKAH ANDA SUDAH PERCAYA? :D


4 comments:

whooz said...

gilerrr canggih camera mu..pasni gambar kita berpeluh masam lepas hiking jadi cun lahhhh!

Jiejah said...

wahh sungguh licing muka kamu..produk apa andai pakai ek ekekekekekeke..larikkkkkkk

gerbera said...

wuuuu.amazing .sesuai utk aku camera ni.

Jom masuk Ekiden Run kat Putrajaya bulan 4/10. Relay 5 x 3km

deidaa said...

-huzz- tu ah, musti muka kita jd puteh melepak kan?
Xyah edit2 kat software dah :p


-jiejah- la ko tatau ke?
Aku sapu dgn kertas pasir je? kuang3!


-meezza- alang2, tangkap le camera yg lg canggih :p

Ekiden run?
Weh last aku lari masa shape tu.
Kalo lama xlari.. maunya pengsan aku [still sakit lg ni] :(