Tuesday, 11 August 2009

Besi Staples di Perutku.. Ouch!

Besi Staples di Perutku.. Ouch!

Inilah besi yg dokter staples kan di perutku selepas operate bln 3 arituh.
Selama 10ari aku duk pakai staples ni & tiap2 ari la aku duk tgk masa mandi/tukar pakai baju bagai.
Semuanya 21keping staples

Geli la nengoknya tp nak xnak redah je la psl mmg terlekat kat perut huhu.

Size staples.. besar sikit la dr dawai kokot stapler tu huhu

Masa mandi mmg kena basahkan tempat jahit tu,
supaya kuman xlekat.. nak keringkan tu seksa wooo kuhkuhkuh!
Bekas kulit aku still terlekat di situ hohooo!

Sebbaik la nurse yg buang staples tu- kalo dokter malu [even dokter yg operate] :p
A bit geli masa buang, xsakit pon :D

[baru letak gamba sbb aku dah ada kamera best.. kamera dulu xbest,
amik gambo makro pon menyakitkan ati aku je] :p


4 comments:

gerbera said...

o..mcm ni rupe dawai kokot utk perut ni. selama ni aku ingat mcm bullet stapler tu je.
Ngeri siot

deidaa said...

Aku yg rasa lg ngeri,
Ganas2 sgt kan tercabot lak huuhuuu.

whooz said...

ngerinyeeeeee!

IxoR@ said...

ngeri..nyeri..ngilu...apa lagi? ohhh, tidakkkkk......