Friday, 21 August 2009

Kursus @ Bidara Beach Resort, Melaka - Day Last

Kursus @ Bidara Beach Resort, Melaka - Day Last

Akhirnya smpai jua ari terakhir.
Piyed pain la pulak aku nye.. adoyai, sebbaik bwk obat.

Brekpes for last- tgh piyed pain ni, mata pon kuyu hoho

Kelas pon xde apa la, just pembentangan grup ke-3 then sessi bergamba.
Tu pon dlm 15min je eheks.


Last before peserta kursus dismiss

Then sessi bergambar.
Siap kena bersimpuh atas lantai yg tak tahan tu kakakaka.

Yg xtahan tu... urusetia snap snd2 je guna compact digital,
oh apekah? Ingt guna dslr isk3!


Bersama para2 roomateku [deidaa, aizum, ija & naja]

10.10pg dah terpacak kat bilek packing2 bagai.


Aksi tunjuk jari & tgn? hurm

Rasa sedih tu still ada la,
biasa la aku pon manusia ada perasaan,
even aku xsuke tempat tu heh.


Huwaaa aku kina marah :( [eksen je lebih ahaks]

Bergamba mcm besa, sebbaik ah roomate aku jenis kaki bergambo,
so xde ah segan sgt nak suh wat camgitu camgini hehe.

Hasil selama 4ari 3mlm- aku maintain 1beg je wahahah

Say goodbye to bilik & aku ckp "hope not to see u again BIDARA BEACH RESORT!"
Tetiba aizum ckp aku kelakar?
Aaaa kelakar ke ckp camgitu? Kompiyus mode ehe.

Pileh2.. semua dara pingitan, nak yg mana 1? :p
[mcm aku je yg ter"gemuk" di situ huaaa]

11.30am lunch.
Xde ayam.. siot btol.
Conversation aku dgn staff yg jg situ:

  • Aku: awk, sy ni xmkn lauk2 ni.. sian sy.. nape korang xmasak ayam?
  • Staff: Smlm dah ada ayam kat bbq
  • Aku: Laa itu smlm, ni utk ari ni le.. sian sy. Baru 2x sy mkn ayam spanjang duk sini tau?
  • Staff: Eh ikan & daging kan ada?
  • Aku: Sy xmkn ikan/daging/seafood le wak, sian kan? Aritu sebbaik ada telur
  • Staff: Peliknya, xpe telan je la
  • Aku: Xbley telan la masalanya, xpe la kalo mcm tu, sy sedih ni

Diapit double decker bus :D

Heheheh not serious conversation pon.. sj usik dia,
penat tu dia kerja kat situ pg ptg siang mlm hehehe.

Aku pon xsiyus mcm dulu waa ckp lu :D

Kat bandar hilir melaka

12.45pm bertolak ke bandar- naik 2nd bas yg xramai org.
Psl aku nak wat bising.. kang naik bas yg ramai,
aku wat bising kang org meluat lak :p

Babai melaka.. c u again ;-)

1.20pm smpai bandar hilir.
Just beli dulang yg design nya di bakar,
& sedikit makanan :D

2.40pm bertolak ke kl tp aku tukar ke bas 1st psl bas tu tuju opeh aku &
bas 2nd tu tuju KL Sentral.

5.05pm smpai opeh.

Kursus yg lite2 seronok kekekek.

Complete gamba bleh tgk sini http://picasaweb.google.com/deidaa/TanjungBidaraMelaka#

~END~


3 comments:

comey_lote said...

perbualan ko ngan staff tu bunyi cam flirting je :-P

deidaa said...

Mana ada flirt kekekek.
Aku akan follow cara ckp org tu dgn aku.
Kalo dia ckp kasar, aku kasar le blk :p
[tp ansem la jgk dia... chef kot hihi]

comey_lote said...

patut la...hahahaha