Friday, 1 May 2009

Sebelum Teater Patung Kertas2

Sebelum Teater Patung Kertas2

30/4 [Khamis] @ MATIC, JLN AMPANG

Decide went wif RR psl kwn lain mcm xmo gi kan.
Aku bkn blh bila aku ajak then kwn jwb
"aku xpree, aku ada keje, lenkali lah tgk bla bla bla!"
Ngomong dgn tgn.. aku xleh bila aku ajak org menolak.
Once tolak.. aku mmg xajak dah hehe!

Cikai gile tiket, nipis amat!
Last year tiket keras tu.. xbajet ke? Haiyaa!

1 hour b4 teater baru gi amik tix wif RR.
Oleh sbb 7pm dah ada kat MATIC tp teater 9pm maka RR ajak gi KLCC.
Jln kaki je & aku masih cargas even sakit perot,
si RR plak dah mengah.. yeaa aku menang :))
[teringat aku kenangan jln kaki dr umah sewa ke kampus uitm jengka,
jauh tu ok?] :p

Aku suroh RR beli dinner plate KFC sbb aku nak seketol je ayam.
Diet woo diet kekekek!


Bajus mkn dgn RR nih psl coslow & milo yg aku xabes, dia rembat hihi.

Lps mkn nak gi MATIC blk.
Bergambo sket.. tp nya sbb aku jurufoto xprofessional... maka hasilnya mcm gambo di atas..
xmenjadi huhu!


Berulang alik cross jln sbb gi Public Bank dpn KLCC tuh.
Adoi extreme sggh, aku mmg perlu bantuan ketika melintas kat tempat bnyak keta ni :p

Bergambo duluh b4 teater.
Bnyok gamba tp mls lah tepek :p


***gambo dgn ustaz niyang rapik, abg nyah & atok Jalaluddin ptg kang ah aku upload..
ekkeke berbulu je RR nih duk tggu** :p

2 comments:

Razali said...

arghhhh!!! deidaa mmg jahat.... lagi 3 keping jer nk upload!!!

deidaa said...

Ala sabar la yayang,
aku kuar le td,
mana sempat nak update :((