Thursday, 7 May 2009

Ijazah Terbengkalai Ku :-(

Ijazah Terbengkalai Ku :-(

Back to my uitm in memories.. really miss dat time specially wif my
GILA2 FRENZ & CLASSMATES :D
Sehati, sejiwa, sepandai, se"level",
se"failed", se"extend" since part 2 till part 6 hahahah.


Surat suroh byr yuran

Masa part 5 memasing isi borang apply degree
[ye ah sbb i tot tu mmg dah final sem ++ dah extend 1sem so aku pk,
xkan la akan extend one more sem kan? huhuu]
Adala beberapa org included aku, mekno, mariha, mimi metod, kakpah? yg isi.
Si mcda viva, speedo, emyfaz & emyliz aku xingt lak ekekek.

Borang utk student card

Then @ last berjaya le aku dpt offer letter futher Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sistem Maklumat @ UITM S.Alam, siap dah dpt no. pelajar lg.

& u know whut?
Aku dah siap gi KL dgn parents aku okeh sbb masa utk reg. seminggu lbh je dr offer letter tu,
tp yg bestnya result final exam xkuar lg haha.
Siap beli brg nak masuk hostel segala cehhh!

Sekali aku cek result exam kat website uitm.. kecewa ok.. failed 1subjek.
I tot aku sorg je tp semua classmate aku failed [rasanya sorg je kot lulus] huh.


Surat rayuan ku

Betapa malunya nak ckp kat parents aku kena gi uitm jengka blk.
Dah la aku berkobar2 nak futher degree nih.
Maka packing blk gi uitm jengka blk le.. class 2jam je sehari :-(


Oleh sbb aku rasa kalo aku apply degree for a 2nd time di final semester tu akan di reject,
maka aku buat le surat rayuan.. tp Abu Shah tu suh apply lain.
Ah malas dah aku.

Inilah lecturer ku yg tgh tu & kiri tu aku rasa bini dia which is lect. aku gak kot, ntah tak ingt sbb aku xsuke ekekek...
[xleh sebut nama psl kalo gugel musti kuar nama dia huhu]


Kecewa tau!
Rasa mcm menci kat lect. aku tuh
[sbb in case aku lulus exam final year, aku akan seclass dgn lect. aku tu
sbb dia pon dpt course sama dgn aku wakakak.]

Musti korang [geng2 itm ni le] kejjut badak mana aku dpt gambo lect. aku tu kan?
Haaa besa le aku kakakaka!
Korang pasan tak awat gemuk benor lect. kecayangan korang tuh?
Dolu2 kira kurus & ensem la gak wahaha!
Cik syikin pon mcm dah tak cun langsung.. mcm makcik2 je hahaha.
Kijam nya mulot haku duk ngutok2 lect. aku ni :))

Ape2pon.. lect. aku mmg kijammmm kijammmm,
sbb dia aku xleh futher degree :-(
[harus ke slh kan lect?] :D


8 comments:

Ixora said...

mmg lain sangat....

cik syikin lain benor mukanya....

kot kot kot....bukan cik syikin! nyehnyehnyeh... :P

deidaa said...

-nana- hah tu la kan?
mandai je aku ckp tu cik syikin.
Lecturer lg ke 2org nih?
Elok ah tu sorg lect. kejam,
sorg lect. soft ==> laki bini :p

yatispeed said...

fide..
en. annu tu masih lagi lecturer kat office management sini..dia dah ada master dan baru2 ni aku ada terjumpa dengan dia. sungguh la tak hensem dan jangan terkejut kalau aku cakap..dia dah botak! hahaha..tak caya tanya emyfuck ngan lizzie..dan dia masih ingat muka kecuali nama jer dia sasul2 panggil nama entah apa2..wifey dia cik syikin tu tak kerja as lecturer lagi dah..dia kerja kat DEMC, jadi executive kat situ. tapi anak dia sangat2 comel..boboy katanya..

yatispeed said...

aku kan dapat sambung PPJJ>.dan katanya, en annu ni jugak yang akan mengajar..adoiiii!!!jgnla aku dismissed lagi ngan mangkuk nihhhh!

Emy said...

betul ckp speed tuh! aku setuju, tp nape wife dia mcm tak comey jek?? errkkkk

deidaa said...

-speedo- huihh dh lama ke en. annu tu membotak?
Aku imagine rupa dia mcm alien je ahahah, oh gile nya mengutuk lecturer :))
So korang slalu tegur2 la dia eh?
DEMC tu ape?
Tahniah kerana bakal menjadi student en. annu kecayangan ko lg.. hihiii!


-emy- xcomey sbb hypertensen dgn hubby dia kot ahahha pandai2 je aku =))

Y@ZeD@ said...

wei, aku pun apply n dapat okk futher degree tuhh..tp hampehhgasssss at last kena extand pulak gara2 si mangkuk itu..!!

huhhhhhhhh

erkkk, tp tkde la aku wat persiapan bagai2 lagik..!! hikhikhikkk

deidaa said...

-mekda viva- eh ko dpt gak ek?
Kalo x.. kita 1class pulak.
Laaa ko xsuke gak ke kat "mangkuk tingkat" tu?
Aku ingt ko cayang dia kihkih.