Friday, 1 May 2009

Teater Patung Kertas2

Teater Patung Kertas2

30/4/2009 [Khamis]

Aku teruja psl thn lps masa masuk teater room,
semua dpt goodie bag but this time.. no goodie bag.. heh!

9pm baru start teater.
Ada penambahan pelakon baru: Ku Yusry [Sutun]- chantek hokkay?
Radhi Kalid- xcun pon ahaks.
Kevin Lau & sorg lg lelaki india aku xkenal ah.

RR bersama abg arisha yg paling dia minat.. ekekke!

Then aku ofkos aaa xlps tgk Ashraf Muslim psl aku suke nengok,
since Patung Kertas1 lg pon hihiii!

This year ada kelainan siket.
Tp bnyak pulok tang lucah... isk3 sabar sabar :p

Tp kan apesal Aishah Atan tu pakai baju 30 hinggit je wat belakon teater?
Pengarah xde bajet beli baju mahal ke? Terkedu aku tgk psl nya baju tu sejiban baju aku,
kahkahkah!


Dpn poster Patung Kertas2

Teater ni kelakar & audience gelak aa ++ aku rasa paksa gelak kot.
I'm not happy, i'm not happy, i'm not happy!
Not because of the teater la tp diri aku sundirik kot!

Lps abes, pelakon pon masuk blakang stage.
I tot pelakon jumpa audience kat luar [mcm aku tgk other teater tuh,
mereka jumpa audience kat luar utk sesi bergambo & autograph.. ni xde pulaks heh!]


Atok Jalaluddin wif RR

Mula2 nak kuar teater room then RR ajak aku bergambo psl dia tgk ada audience
masuk blakang stage. Aku rasa yg masuk blakang stage tu ialah org2 yg berkait dgn entertainment ekekeke.

So RR bergambo dgn abg nyah tu sorg je.
Tu pon abg nyah mcm bz duk borak2, aku pon mcm segan nak amik gambo, sian RR erkkk!


Atok Jalaluddin wif me--- RR mmg dengki.. gambo blur.. menci tawww!

Masa kat parking tuh RR ajak aku gi kat parking pelakon2 teater tu.
Aku xberani le mula2 tu psl nya mmg xde penonton pon yg gi.
Kat blakang tu semua pelakon2 tu je heh tp gi le jgk.

Tggu dlm 5 6menit,
kuar la Atok J.. RR aa tegur dulu, aku xde la tegur dulu.. malu aku hihi.
So dpt la bergamba.
Atok J tnya asal mana & student lg ke?
Wahhhh awet muda kah kami? ekekekek!

Pas salam summer, atok J ckp "k lah, mak blk dulu ye? heii kat luar pon dah jd makkk dah"
ahaks terbawak2 la pulok? :p


Ustaz Ashraf Muslim.. owh tidakkkkk :p

Tggu lagik, alaa abg2 nyah aa pulak kuar.. xmo xmo.. aku nak ashraf muslim hihi.
Akhirnya kuar gak :D
Cam besa RR tegur luh gagagaga, siap kata aku segan nak tegur.. uik malu le aku weh :p
Oh blh bergamba seketul dgn ustaz ni.
Tggi ah mamat ni.. ptt dia kena duduk aa.. aku ni mmg sentiasa rendang pon ngee!

Lps snap gambo, aku speechless.
& tindakan luar kawal.. aku salam terus tu je la.. xkata2 apa pon =))

RR puji ah kata mabeles & ustaz niyang rapik ni ckp ape ntah "suara aku dah mcm apa ntah ni"
Something like dat aaa.
[aku xpenah tgk pon drama neh tp dah dorg kata ashraf jd ustaz kekeke]


Tadaaaa.... bnyak kan? Tp aku mkn sup sayur without nasi ++ air mixed fruit je :p

Pastu blah aa ape lg.
Nampak ah pelakon2 lain kuar tp tak bergambo pong.
Decide nak gi mkn [tipom nuar xjwb.. cisss].
RR nak gi EP tp aku rasa mcm jauh plak so decide mkn kat kg bharu aje le.
Aku mkn sup sayur ajork.. diet wehss :p

Anyway... enjoy la gaks, terisi mlm aku [even hati xhepi.. owh help] :-(
TQ kat RR sbb sudi meng"teater" kan dgn aku ye?
Ada masa.. ber"teater" lg kita okeh? Muahsss! :D

4 comments:

Razali said...

huhuhu.... salah ler deidaa.... ashraf kata "suara saya pun dah macam ape ntah nie...." gagagaga!

deidaa said...

Mana ada dia bahasakan "saya" la RR...
dia bahasakan "aku" la :p

Okeh nnti aku edit :D

IxoR@ said...

Auuwww Ashraf Hensem !!!!

Jeles nih!

deidaa said...

-nana- jgn la jeles!
Dia puteh tawwww kes3!