Sunday, 17 May 2009

Shawl Addicted

Shawl Addicted

Since September 2008, aku start pakai shawl.
Time tu pakai shawl bodoh2 tu je pom.
[yg mcm ada batu2 atasnya tu]-- mak aku mrh pakai tu sbb nampak sgt murah kahkahkah.

Hasil belian tghari jemaat :p
[shawl kiri RM5 & pashmina tuh RM10 je].. ada jgk peniaga on9 jual pashmina sebijik mcm dlm gamba tu lg mahal.
hairan plak sbb ptt yg jual on9 jual lg murah.. bkn lg mahal kat luar.. dah le kena byr wang pos.. heheh.


Pastu stop jap beli sbb aku xreti belit2 bagai.
Whereas tudung bawal biasa pon aku pakai selempang hehe!
Then aku xsedar since when aku start beli blk shawl.

Senang pakai sbb aku belit mcm org arab pakai tu je :))
Gambo nnti ah.. muka aku still tembun.. mls la tepek eheh~


Saje nak snap shawl brown color tuh adalah berbelang2 hihi

Shawl pon cun2 dah semua skang.. xmcm dulu,
xbnyak choices...
Skang ni rambang mata aku dibuatnya,
nak2 lg yg jual on9.. ekekek.


Skang aku baru ada 12 helai shawl.
Cukup 20helai baru aku tepek semua collection okeh? :D

3 comments:

fadz said...

salam deidaa....

sori tulis kat sini....
please email fadz ye....
bagitau nama penuh,alamat & hp no....
deidaa dapat free shawl sebab jawab soalan fadz aritu :D
InsyaAllah fadz akan pos shawl tu secepat mungkin...TQ ;)
fadzbiz@gmail.com

deidaa said...

Salam fadz.
huihhhh blank kejap td.
Ingt nape la tiba2 dpt shawl free...
rupa2nya penah jwb soklan &
xterpikir pon akan menang..

Ni dah menang ni mcm bertuah la sgt.
Thanks fadz...

anyway.. sy dah emel detail :=)

thezaila said...

hi deidaa..


u are addicted to shawl.. and we can be ur supplier.. cewah.. bunyi mcm apa je ...

hehe.. feel free to visit my blog mall.. great discount in conjunction of newly open blog mall...

great bargain.. spend more and get more value for money ..