Sunday, 3 May 2009

Am I Fat?

Am I Fat?
Soklan sengal :D


Tinggi: 153 cm je [rendang a.k.a renek] :))
Recent weight: 51.5kg [baru timbang kat HKL 29/4 yg lps]
Paling berat: 59.95kg [2weeks b4 operate]
Paling ringan tahun 2009: 49kg [a month after operate] :p

Ni gambo pd 30/4/2009 kat MTC jln ampang

Neh naik blk psl aritu aku blk kg almost 2weeks.

Phm2 ajork la bila dah blk kg, nafsu mkn lg kuat hihi.

Aku xmo dah jd "berisi"... xsyiok maa!
Target 45kg neh hohoooo!
[agak susah le kot nak reduce weight psl aku bkn dlm kategori overweight.
Kalo org gumuk lg senang ah nak turun mendadak ngeeee,
gara2 The Biggest Loser le nih] :)) ----->












*ada geng tmn tasik ttwangsa dah... kalo cik ezza mls2 nak jogging,

aku campak kucim mu dr tingkat 14 wakakaka*

6 comments:

eksp said...

kalau nak ke taman tasik titiwangsa, roger2 la.. kot aku rajin nak pi weekend2... hehehe

deidaa said...

-eksp- ehehe aku rasa akan jadi rutin mingguan dah pasnih.
Blh ke ko join, gf ko xmrh ke? huhu.

IxoR@ said...

Aku rasa tak yah la kurus sgt...just maintain berat yg ideal...

Senaman juga penting... :D

deidaa said...

-nana- aku berat air kot.
Aku nak kurus mcm ko tp harus la xleh :p

Jiejah said...

huhuhu tado la gemok nye apa la cik deidaa nih...

deidaa said...

-jiejah- ado gemuk, mana anda tau hamba tiada gemuk? hairan! kekeke!