Monday, 25 May 2009

Shawls

Shawls

Haaa mmg aku addicted amat dgn shawls.
Imagine ah last week sj aku dpt 4helai new shawls.. ekekek.


Polkadot Shawls, http://shawlparadise.blogspot.com
RM20.

Beli kat http://beebileidi.blogspot.com/

Yg ni ada rosak sket so beli murah le skit.. iaitu RM10.


Ni dpt free dr http://www.fadzbiz.com/kedai/ sbb aku jawab kuiz maka i'm da' winner.. hihi.


Ni beli kat http://be-smart-buyer.blogspot.com/ RM15, dual tone color :D

Agak gelap plaks gamba atas nih.. psl tgh ujan lebat huhu.
Aku pakai defect shawl tuh.
Sorry aku xlilit psl xreti ekekeke.
[dah try tp aku cpt putus asa, nnti ah aku blajo lenkali] :p

3 comments:

fadz said...

mmg terbukti peminat shawl ni :D
fadz ada letak cara² pakai shawl kat sini....http://fadzblogshop.blogspot.com/2009/05/how-to-wear-shawl.html
mungkin ni bole membantu ;)
selamat melaram & harap suka shawl free tu ye...
terima kasih

deidaa said...

Hahha thanks a lot fadz.
mmg ada jgk tgk beberapa blog ajar cara pakai shawl,
tp masih kena peruntukkan almost 30minutes utk blaja.
Dah la pagi2 sokmo nya xcukup masa nak adjust2.. last2 selempang je hihi.

Okeh.. i will practice k?
TQ :D

Ixora said...

klu ko dapat lebih shawl lagi, hulur2 kan ke aku la....

:D hikss....