Wednesday, 29 April 2009

Transformasi Pakaianku

Transformasi Pakaianku

Haa ingt AF7 je ke ada transformasi?
Aku ada gak.. wahahah!

Korang nampak x baju yg aku gantung tuh?
Accelli aku baru saperatekan td sbb aku dah xnak pakai.


Baju batik itu pon bakal jd baju buruk ku

Sbb pe xnak pakai?
Sbb aku rasa baju2 tu dah xsuitable dgn aku ++
usia nya more than 2years ++
asyik ulang tayang je!
++ dah jd besar sbb aku lost 11kg huhu.

Mak aku snd ckp,
yg nampak mcm dah buruk2 tu xyah la pakai lg dahhhh,
wat malu je! :D


Sayang jgk rasanya tp apakan daya!

Lgpon bnyak baju kurung & mmg if possible,
mmg aku xmo pakai baju kurung.
Dulu2 aku terima je sbb mak aku xpenah kasi aku beli kain or buat design kesukaan aku snd.
Maka paksarela la aku terima baju2 tu heheh.

Maka aku xtau la mana nak campak baju2 tu semua
or maybe simpan dlm kotak,
sentimental value tu.. aku syg nak buang or bg org :D

3 comments:

IxoR@ said...

Byk tu...simpan kot2 boleh diulang pakai....

:D

Y@ZeD@ said...

mcm bj time blajor dulu jer.. huhhh, ada lg ka??? hikhikhikkk

deidaa said...

-ixora- ha ah simpan blk dlm gobok,
sayang la hihi.


-mekda viva- ada la selai baju time blajo dulu iaitu baju ETR yg kaler merah tu ekkekeke.