Saturday, 4 April 2009

Baju Ittew

Baju Ittew

Guess whut?
Smlm aku xde keje kat umah so aku saje gatai men"try" segala mak nenek baju yg b4 ni aku xmuat pon before operate.

Baju opes & jenjalan

Try punya try... ek ehhhh.. dah muat la hikhik!
Aku punya la suke... kalo blh nak sengih smpai ke telinga :))

Ye la some of the baju tu ada yg dah lama beli & price tag xbuang pon lg psl nya mmg xpenah pakai hahahah skang dah blh buang ngee!
[ada gak aku sedekah je kat kwn2 even ada yg mahal huhu]

Baju jenjalan

Tp a bit shy le jgk psl nya xde la look good sgt pon-- still nmpak "perut menonjol".
But my current appearance is better than before la hehe!
Bnyak lg baju acceli tp aku mls nak snap kekeke.


  • Current size- 40 & want to reduce to size 38.
  • Some of the baju size L want to reduce to M & S sizes.
  • Jeans- size 29 & 30 want to reduce to size 27 or 28 :)) tp rasa mcm xleh je huu.


So after aku dah btol2 sihat nih,
akan ku mulakan dgn aktiviti jogging fav. aku tuh.
Last jogging pon bln 8 thn 2008 and 2months after dat aku jatuh sakit!
[tp my fren yg keje spital kata luka dlm perut take a year gak aa nak sembuh.. aiyoo!]
Berazam utk kurus sbb famili aku xde yg montel2 bagai ni.. semua slim,
aku je "terlebih isi" skit.


**ezza musti jeles ni ghehehe**

7 comments:

Diana Sulaiman said...

sori la akak sebenyaknya tak tau cite dari mula... kene operate sebab ape ek?
anyway, selamat sembuh... kene pantang tu.. rasanya pantang mcm org beranak kot..

deidaa said...

hehehe tatau sbb sy xbitau :p
Cite dr mulu sejak thn lps lg,
mmg penat la kalo nak follow kekkeke.
Sy ada cyst kat both side huuu.

Ha ah pantang mcm org beranaks tp nya masuk minggu ke-2 sy dah mkn ayam, telur segala bagai :p

Jiejah said...

huhuhu dah susut la ni ek...tahniahhhhh...aku gak yg tak susut2 lagikk..~nanges~

comey_lote said...

mu nak diet/exercise ke apa kasi la sembuh btol2..kang terburai isi perot tu!!!take care babe!

Iezah Azizam said...

ko biar betul deidaa.... aku nampak mu kurus keding ja....bila masa mu gemok daa....

http://faimin97.fotopages.com

deidaa said...

-jiejah- gue kuat mkn dong jiejah!
Rasanya this week baju tu dah xmuat kot.. wahahaha :))


-comey lote- kekekek tak sabar nok tggu luka pulih tu lambat.. adoi cpt la masa berlalu :p

deidaa said...

-cik tulip- dr jauh nampok le kurus..
cer dtg dkt... perut menonjol wehs.. wahahahha! :))