Thursday, 9 April 2009

Parcel From Dublin- Cayang McDa

Parcel From Dublin- Cayang McDa

Bukti from dublin :D

Smlm ym McDa kata aku nak blk kg & berharap parcel dia tu smpai sebelom 19/4.
Then katanya rasa smpai arini kot sbb dia pos kat adik dia kat kuantan sehari sebelom aku pon,
dah smpai smlm.


Handwriting mcDa yg maseh xberubah :p [ntah2 tulisan yazed wahahah]

Kul 1lbh org ketuk pintu.. aku dah agak musti parcel mcDa hihi.
yea spt yg ku agak kan!
B4 tgk apa... snap gamba luh! :D

Euro 10.40 pos ke mesia [kalo diconvert duit mesia ialah RM49.46 huhu gile mahal]

Mak aku punya la excited,
sanggup tnggu padahal dia nak smayang zuhur time tu.. hihi.


Siap wrap lg :P

McDa tulis "PERFUME & LOTION" kat stiker... aiseh xsuprise btol mek ni.
Ptt xyah tulis la ehehehe.


Belakang kotak

Baca kad McDa tu.. terharu laks aku.
Xtau le aku nape lately ni, mudah sgt sensitip.
Skit2 nak nangeh.. gilerk lah :))

Lps bukak wrapper

Bukak2.. tadaaa... mmg lotion/perfume & miniature GUES GOLD.
Aku terus pakai sbb excited.
Lotion tu plak ber"lip lap" [shimmering],
syg pulok nak pakai.
[pakai time deting @ gi wedding blh la kot] :p

Yo yo je aritu McDa kata bg underwear.. cisss percaya nya aku :))
Anyway.. aku suke bau Guess ni even keras skit.
Ni 1st time aku pakai perfume Guess.



Tadaaaa--- set lotion/parfume & parfume bentuk pendant :D


Aku cayang ko McDa.
Ko mmg besh... dan2 je lps aku bukak entry claim adiah,
terus ko gi beli utk ko seketul & utk aku seketul :P
Berapa la agaknya 1set ni ek? erkss!

Utk raya ni.. aku mintak adiah lain plak ek?
Ko kan DIVA... CHANTEK PLAK TU ++
PANDAI MASAK, PANDAI BERGAYA kan McDa kan? Wehehehe~

MAKASIH, MUAHSSS!

**ketika aku taip entry ni, McDa tgh bercuti kat Amsterdams.. huhu jelesnya aku**

6 comments:

Iezah Azizam said...

Aku nak baca n3 pasal pengalaman ko kat spital tp naik nyilu pulak, sbb spital ni umah ke 2 aku so aku tau la gak cammana perasaan ko...huhuhu

amboi syok la mu ye, buleh adiah from oversea lagi... heheheh

lupa lak nak jawab... SIL tu shortform for Sister In Law...
hehehe

http://faimin97.fotopages.com

Ixora said...

Best la dpt hadiah dr Mek Da...

Aku claim tak de pun :(

nway, get weel soon ya deidaa...mkn ubat, byk rest ya!

deidaa said...

-cik tulip- masuk kuar wad pasai pa?
sakit apa? meh cite.. nak gak dgr cite org lain :D

Syok le psl dah berbelas2 tahun xdpt adiah dr oversea :p

Oh ingt apa SIL--- mcm SEAL pun ye gak ekekke.



-ixora- aiks bila ko claim?
Ko kena goda mekda lg ni hihi.

Aku xde ubat le nana,
ubat aku dr dokter ialah: REST CUKUP2 tp aku jenis xreti dok diam... bejalan ke sana ke sini :p

comey_lote said...

mekda belum sampai amsterdam la masa ko tulis nih...dia baru kat german...

uihh..beshnya dpt prezen...hihihi

deidaa said...

-cik ida comey lote- ahahahah jeles apa pulok?
kat tempat demo mcm2 ado :p

Emy said...

wahh hadiah dr dublin pn dh sampai dari shah alam tak sampai2 lg nie.. segan guew!! fida ko tak payah tggu la, sampai jek nti.. aku ni tak berjalan ke pejabat pos la..