Sunday, 12 April 2009

Conversation wif my mom

Conversation wif my mom

Conversation lps subuh 11/4/2009 [sabtu]

Mami: haa apesal xtedo tu? Kalo tedo tu xingt dunia, kul 11 baru bgn
Aku: Xngantuk [mmg pon aku dah 2mlm xtedo tp aku xbitau mak aku pon] :-(
Mami: Cemana blh xngantuk pulakkkk?
Aku: heheeee :D ERmm kalu gi JOGGING best nih, jom JOGGING!
Mami: Mengarut la tuuuu... pecah perut baru tauuuu
Aku: Jogging la best
Mami: Sabar2 la duluuuu!

Hahahah sengal dok aku ajak mak aku jogging? Hhahaha!
Aku sgt desperate nak jogging sbb ni mmg KESUKAAN AKU since dulu2.
Main port: TMN TASIK TITIWANGSA
Refer jogg alone psl kalo gi dgn kwn2... aku xsuka tggu dorg,
sbb dorg lebih bnyak berjalan lenggang.. adoi.. baik jln setempat je dlm umah :D

Aku penah gi jogging dgn kwn laki.
2round dah surrender... xpsl2 aku kena ikut dia blk, frust nya aku :-(
Aku @ least buat 3round & paling bnyak 8round :D

Xsure bila akan start JOGG blk,
psl nya luka dlm perut ni org kata take a year gak nak sembuh :-(
Tp aku nekad bln 7 ni aku nak make it slow2 la... maybe jln2 dulu kan?

*xsemestinya jogg tu adalah utk kurus!
Utk kesihatan ye kwn2? Kuarkan peluh, buang kalori!
Tp penyakit aku--- aku susah nak berpeluh.. isk3!*


++ORG MALAYSIA YG GEMUK... WAKE UP LA!
GO EXERCISE... GEMUK SIKIT DUK HARAP PIL2 KURUS LAH,
MINUMAN KURUS LAH, TP MKN XJAGA!
PASTU KALO XKURUS... MRH KAN PIL2 KURUS TU PLAK!
OH PLIZ... JGN MALAS OK!++

4 comments:

comey_lote said...

sukan, aerobics,dance kawe suka...jogging kawe to waper berehi...tp kalu kayuh sikal layannnn
hihihi

deidaa said...

-cik ida comey kerrr?- kat TT titiwangsa ada erobik, meh :p

kayuh basikal gi mano?
ko kayuh basikal statik tuh?
Sero nok beli sor basikal exercise tu sor, mcm besh jah :D

Iezah Azizam said...

Jog? perkara paling malas nak buat tp kalau nak bersenam cara lain cthnya main badminton ke, main kejar2 ke suka le... heheh

RE: Lentang tu kat tepi hiway karak tu btl2 tepi hiway, leh nampak dah..... kalau kita dr KL selepas Genting Sempah ..

http://faimin97.fotopages.com

eksp said...

uihh.. terasa aku dengan ayat last ko tuh deidaa...

aku sedar la aku gumukkk...