Sunday, 19 April 2009

Balik Kampung! Scarry Experience!


Date: 19/4/2008 [Sunday]

Flight: AK 2626 [LCCT – KBR]

Time: 3.40pm



1st time aku naik Air Asia dgn mak aku sbb usually samada aku naik alone @

mak aku alone hehe.

Beli seat terus ah, RM5 je sorg :D







Beg aku 2 je- beg buh laptop 1kg & beg sandang 3kg huhu.

Gile beban berat kat badan, dah la dokter xkasi angkat berat huhu.

Aku mmg xbajet campak luggage sbb aku mls carry bnyak2.

Sekali mak aku ada 2beg maaa! Tu pon siap sumbat dlm beg aku kekeke.

Thanks to Ezza sbb anto smpai LCCT :D


Cam besa ah flight gerak je aku tedo ngeh ngeh.

Then bila sedar nampak sayup2 buildings.

Xlama kendian flight langgar awan tebal, bergegar2 flight tu!

Then tetiba flight mcm terhenjut jatuh sikit.

Just like dr bangunan dr level 4 jatuh ke ground floor.

Gile takot haku smpai menggigil badan aku.

Passenger lain ada yg terjerit… cemas dowh!

Lesbian sebelah tu siap gelak2 lg.. cisss!

Hoo sungguh berdebar wooo takot aku.

Aku dah la phobia tggi haizzz!


5 6min lps tu landing dgn selamat seb baik.. heh heh!

3 comments:

yatispeed said...

itu langgar awan ker langgar bangunan, ha? sib baik selamat landing..kan?

IxoR@ said...

Aku pernah ada pengalaman cenggitu masa balik dr Kuching !

Laki aku siap terantuk kepala !
Masa tu dia x pakai belt...bole plak aku kt bawah...dia terangkat kt atas! Tarikan graviti aku rasa...

Scary giler....

deidaa said...

Erk baru pasan korang komen :p

-speedy gonzales- langgar awan la kekekek. Mcm jatuh gedebuk jantung aku huhu.


-ixora- hah terantuk?
tu lg scarry.
Musti semua org cemas time tu, iskkk.