Wednesday, 22 April 2009

Oh My Nose!

Oh My Nose!

Idung & mukaku kembali gatal setelah sekian lama xgatal.
Blk umah kat kg yg ditinggalkan almost 2months tanpa ada org!
Aku masuk2 umah je.. perghhhhhhh debu sana sini!
Aku laks mmg alahan debu
[dats y aku mmg xsuke sgt sapu2 sampah or bersihkan sawang segala psl bnyak debu--- aku lbh rela cuci toilet weh!]

Esoknya tu bersin & a whole face gatal smpai aku gi bandar pon,
ada org tnya "apesal idung teruk sgt tu? :))
Mata pon berair.

Bila kuat bersin, pedihla perot aku... risau je takot bekas jahitan terbukak ekekekek!


Tlg la aku wehs, hape ubat resdung ni acceli? :-(

2 comments:

Emy said...

kalau ko bersin2 kene habuk tu tak sakit ke perut ko??

deidaa said...

Sakit le wehs...
xpsl2 pedih perut aku utk 2 3ari huhu.