Sunday, 26 April 2009

Reunite: Meknor a.k.a Sir & Fitriyah

Reunite: Meknor a.k.a Sir & Fitriyah
26/4/2009 [Ahad] di rumah aku.

Alkesahnya mekno ni nak lawat aku Sabtu lps zuhur sekali xmai,

sbb dia gi mejlis tunang sedara dia lak.. ciss!


Tadaaa... inilah gambo latest mereka bg sape2 yg rindu amat dgn mereka ehee!


Then Ahad pg2 buta [aku tgh tedo lg ok]...
fitriyah sms kata nak lawat aku tghari.

Aku ada je kat umah so aku kata plan dgn mekno le..

so plan aa mereka berdua.
Fitriyah fetch meknor kat opeh dia.
Kul 12.45pm dtg lah mereka ke umah
aku :D
Lunch hour Ahad mereka adalah sama dgn lunch hour kita on Friday.
Tp unfair la sbb Ahad xde smayang Jemaat.. kekekek!

Maintain posing dr dulu smpai skang camtu :p Blh jd boss neh kes3!

Blh x aku siap suh 2org tu bwk makanan, miahahaha.
Bkn pe dah 2ari keta nissan tu kat woksyop so mmg xde makanan aa huhu.

Hidang cekodok & air laici.

Borak dlm 1jam lebih.. berjaya mereka pulang bekerja di kg.
Fitriyah seru2 suroh aku join sama. Ek eh, ape nih-- aku mmg xmo kan ekekek.

Cik Puan Fitriyah maseh lg berulang alik
dr kb-machang huhu jauh hoccay, minyak RM20/day.

Kepalaku diblurkan karena aku freehair time tuh :D
Ni gamba 1st aku publish lps aku operate.. huhu!
Asal dgn meknor je musti posing aku skima :))

Si meknor duk cite bilek opeh dia kecik wahahah,
tu la kan dah besa kija tempat best, mewah bagai..
tetiba dpt opeh camgitu.
Lg la xbest ++ lg aku xmo blk keje kat kg ngahahah!
Yg xbest lg ialah umah mekno xde astro eheheh apa nih :p

& yg penting.. maintain bulat
[suka la cik ezza nih,
xde org blh compete dia dgn ke"kurus"an dia skang.. wargahahaha].

Begitu la cerita ceriti serba dikit.

Meknor akan dtg blk umah aku on Monday psl dia xbeli lg adiah utk ex-ex osmet dia yg cun nih
[aku, ezza & kakmie].
Yg pasti dia kena bg rega double sbb last year dia xbg.

Wakakaka aku ni xabis2 duk claim adiah :))
[xpe mintak dgn closest fren kan? heheheee!]


Last b4 berangkat pulang ke opeh.. tataaa, c u later!

Apa lg nak ckp ek? Tu je la kot.
Xpe ah publish gambo mereka.. mcm la xbiasa ahaksss! :p

6 comments:

Y@ZeD@ said...

alololooooo..lindu sama ini 2 budak okk..!!

yatispeed said...

waaahh..fitriayah masih lagi maintain garang ek muka dia..hahaha..sir jugak always give the smiley face..
fide, pesal gak ko kaler rambot ko merah gitu? hahaha...

deidaa said...

-yazeda- Kalo rindu,
sila lah call mereka :))


-speedo- wahahah cik fit sentiasa dgn garangnya,
sebbaik abis blajo dah,
kalo x.. tiap2 ari kena mrh :))

Aku kan rock..
mustila kaler rambut merah =))

ezza erisa said...

oh meknor....
apa kabar mung di sana...
chewah
:D

IxoR@ said...

Rindunya dgn diaorg...

Rupa & saiz masih maintain...

Kim salam kt mek 2 org tu bole ?

deidaa said...

-encik ezza- meknor sgt merindui mu :p


-nana- insyaAllah.
Kekekek susah nak maintain mcmgitu wooo :D