Friday, 24 October 2008

Something 'Bout Maself Part 1

Haa xde motif jgk la.
Just a little bit bout myself...
maybe u wanna know bout me huh?
Ok i'll tell my NOT REALLY SECRET life/attitude.. kekekek!
  • UNCOMMUNICATIVE when lepaking2 wif other fren sgt la pendiam tp kat blog seems talkactive je.. hihi [ada dah kut kwn2 yg bosan asyik tegur aku diam sgt. Erm if u r my fren, terima je la aku camni.. bkn xpernah aku mencuba utk bercakap bnyak tp tak blh dah] :-) But dgn certain2 fren, aku ckp bnyak gak.. depend la dgn siapa.. ekekek!
  • PUNCTUAL. I will leave if u're late more than 15-20minutes. Who cares?!
  • HOT TEMPERED.. hah hah hah
  • GARANG - dgn kwn2 yg garang.. aku automatic TAK GARANG LANGSUNG! :))
  • BRUTAL / KASAR.. mencuba utk menjadi seorg yg supan.. but failed :-(
  • MANJA- uh malu nak ckp ekceli tp aku jarang ah tunjuk sbb nya certain2 kwn aku sgt manja & it's seems soooo gedik.. ouch.. xbleh blaa aa aku tgk! So before org benci aku sbb gedik2 manja, i'm refuse to show it babeh :D
  • MY BIG AMBITION- have my own shop. Not sure lg whut type of biz tp ni mmg cita2 aku tp aku can't stand it alone la. InsyaAllah kalo ada rezeki.. soon :-)
  • SUSAH SENYUM- even aku senyum skalipon, org ckp aku xsenyum.. pelik tul! Ke pasai aku xde urat senyum?
  • SENSITIP- hee
  • CPT MAJUK- wakakakak sori la guys, aku cuba utk tidak cpt merajuk ek? :D
  • SUSAH RAPAT- bkn xmo berkawan tp kalo kwn2 ajak kuar then aku menolak.. meaning aku xbley masyuk aah tu :D
  • SERIOUS- try to disable this feel tp xbuleh gak :p
  • DEGIL- itam kata aku itam le, putih kata aku putih la.. don't u never ever change it to pink!
  • CPT KESIAN- kalo tgk something sad, mesti nangis
  • NERVOUS- bila nervous, aku sakit perut dgn tetiba & nak membuang.. hahaha & peha belah kanan aku sejuk dgn tiba2nya.. weird kan?!
  • KURANG SABAR- package dgn HOT TEMPERED & GARANG. Aku nak semua benda clear quickly & smooth.
  • PEMALU- ahahha selalunya bila aku bercakap, aku larikan anak mata aku pandang lain.. kalo xcaya, meh borak face to face dgn aku.. lalalaa!
Itu je kut.. part 2 [suka],
part 3 [suka/benci] :p

Sekian!


5 comments:

CottonBud said...

salam deidaa, kita mcm serupa aje hahaha.

Ad Rifza said...

Ada 5 yg sama..hehe..Salam bloggers

deidaa said...

-kak izan- erk sama ke kita? :p

-ad rifza- salam.. heheh ada jgk yg sama ek? ;-)

Anonymous said...

salamm....

Garang ke mu niee!!!! rasanyer dop..hehehehehehehh!!!!

Lain-lain tu..ok lerr...kena semua!!

deidaa said...

sapekah annonymous ni?
TNF kah?

tak garang ekk?
Ahehehe tu maknanya kamu tidak mengenali ku sedalam2nya lagi, buwekss! :D