Wednesday, 15 October 2008

Relevenkah?!!!

Relevenkah pakai selipar bodo2 ke opis?

Hurm aku ni sebenornya bnyak memerhati aa kan.
Kat opis aku ni ramai la jgk staff2 wanita hanya memakai selipar flat spt gambar di atas,
as example la~
[haip gambo tu mmg selipar aku tp pakai utk aktiviti tak rasmi]:D

Releven & sesuai ke weh pakai slipar tu gi opis?
Xkira apa jua jawatan ko [dr pegawai ke, p.a, kerani cabuk @ kuli batak sekali pon],
HARUS la jg imej!

If ko student, aku xkesah pom pakai camtuh.. sempoi!

Contoh je ni, bkn high heel aku ok? :p

Buleh je nak pakai slipar camtuh, tp dlm opis je la.
Sbb nya if client dtg.. dorg mesti la tgk kan.. mesti dorg pk
"ape la staff gomen mampu pakai sliper camtu aje ke?" hohoho!
Nampak cabuk sgt le beb!

Bkn kain tudung bawal aku, aku amik kat tenet.. kalo tuan gambo ni tau, mampuih aku!
Tp xde wat apa2pon.. as example je! :-)

Pastu kain tudung bawal tu ada yg dah berbulu.. aduiii lahhh!
Yg buruk2 tu xyah aa pakai.. hehehe!
[even kain tudung bawal murahan gile pom aku buleh trace.. hoihh ape la aku ni]

***aku pom bkn la bajus sgt pom.. kdg2 dtg time mls, sempoi amat le aku.. cuma aku particular bab2 foot wearing & tudung je la.. walau aku pakai
selempang [aku xreti pakai tudung actually],
yg penting tudung aku xberbulu... huhahahihihi larikkk lagikkk***


Sila jg imej anda! :D

5 comments:

yatispeed said...

sungguh tak menjaga penampilan kalu setakat beli slipar kat pasar malam gi kerja. atleast pakai la sesuatu yang nampak kemas. tak bergaya pun takper. tapi setau aku la kan..kakitangan awam ni kena pakai kasut bertutup dan bertumit kalau datang bekerja. cuba ko bukak balik buku tatasusila/sahsiah rupa diri kakitangan awam. dalam tu ada rasanya. then bab tudung berbulu tu..no komen la. dia takde duit kot nak beli tudung baru. tapi elok la bertudung dari tak bertudung langsung..nampak manis sikit bertudung ni.

Emy said...

kalau pakai crocs g keje bergaya tak?

deidaa said...
This comment has been removed by the author.
deidaa said...

-speedo- itu la psl!
Pakai la sandal bunga2 tu ke,
bior nampak gi keje.. bkn gi jln2!
Seelok2nya kena kasi denda kat dorg nih!
Sape2 pakai sliper psr mlm tu.. denda 5hinggit.. akakaka!
Dorg tak belek pekeliling la tuh,
ingt opis kat kg dia gamoknya :D

Yg tudung tu obvious berbulu weh!
Kalo bulu sikit2 xpe le.. ni blh buat bulu lain.. huahuahua!


-emy- ha ah ok gak tu tp croocs tumit tinggi la :p

CottonBud said...

eh takde ke org yg nak buat formula utk buat kain tudung yg tak akan berbulu? tudung la kalau nak yg elok n tahan lama, reganya fuhhh boleh beli 2 ketul cerita jdorama tu.