Sunday, 12 October 2008

Membeli Belah Di Tingkap [brg keperluan]

Xde keje!
Window shopping [bkn la shopping sgt pon,
sj membeli brg keperluan.. hehe]

Alas tempat tedo [mak aku nak guna ni]

Gi kafor, nampak benda alah ni.
Padahal toto dah ada 2, ehe sj je..
sape2 nak mai.. xde le tedo atas tikar je :D


Kemeja itam [sj snap herot, utk tunjuk line merah yg chantek itu] :p

Gi JJ w.maju laks.
Adoi apehal pulak aku berkenan kemeja itam nih?
Which is lama gila aku membelek2nya, hati kata berkenan!
Maybe sbb ada line merah tu kut :p
Mak aku la suwuh beli.. aiyak.
Tp kena la pakai dgn blazer.. kerana kemeja ini agak fit.
[aku malu weh pakai baju fit2 ni,
aku xbesa.. ye le sbb aku pom gemukkkk.. baik la aku ngaku kan? hahaha]


Penyangkut baju [bkn baju ok.. huhu]

Beli pulak di keramat permai.
Memula nak beli almari tp memandangkan space bilek aku yg kecik
[idokla kecik.. tp ada tv, katil, lemari baju 2, rak buku 2, rak makeup 1,
lappy 1, tempat penyidai towel1.. maka xde space la kan],

decide beli ni aje la.. tggu aku penuhkan baju je.. huu! [baju tak bnyak pom,
kehendak nak beli penyangkut baju aje lebih.. sbb nya aku mls nak lipat.. gantung lg senang] :D

Kain tudung beli di kota bharu
Aku tataw la apa penyakit aku ni.
Aku mmg xbuleh tgk kain tudung,
mesti gatal tgn nak beli.
Tudung2 pilihan aku.. entry lain aa plak aku cite :D

Bedak baby [walaupon aku dianggap tak baby lg] =))

Ni pon penyakit aku.
Aku xleh pakai bedah wangi2.
Muka xyah wangi pom xpe,
asal body aku wangi udeh.. dok gitu? :D
Aku gi mana2 bawak bedak ni sundirik.. blk kg pom aku bwk!

Sekian aje entry membeli belah brg keperluan :p

2 comments:

Emy said...

bagik satu botol bedak kt arieana boley?? arieana baby lagik...

deidaa said...

agahahaha tak buleh tak buleh.. beli sundirik :p