Sunday, 19 October 2008

Open house 19/10 [Ahad]

Open house utk ahad plak kat umah Nuar a.k.a silentwolf @ jln dagang, ampang.

Ingt nak gi la bersama2 dgn mana2 geng boling kan,
tp apakan daya,
sorg pon xde ajak gi saing dgn dorg,
even sebelah ptg tu aku mmg pree yg amat2 & melepak shj di rumah.
Nak wat cemana, aku ni bodoh boling.
Siap kutuk2 aku lg kat umah nuar.. hoo xpe lah aku sedar le diri.

Posing dulu b4 mkn.. [maz, wife abe, abe mendukung umar & maself]

Maka aku decide pergi dgn maz yg bkn bdk boling.
Seb baik maz bermurah ati nak dtg,
sanggup redah jem dr putrajaya, hanya ko je yg memahami.
kalo maz xdtg.. bodo2 cam org bangang je la aku gi open house sorg2!
Maz tggu aku kat flamingo & gi bersama.
Sesat barat lah sikit.. muahaha but then, jumpa gak! ;-)

Aku mendukung umar.. uh budak tecit tu.. geram akooo! :D

Dtg2 tu, tggu abe smpai, adoi lapar.. lambat sgt! :D
Antara menu: sate kajang, kek lapis sarawak, laksa [aku tak sure la laksa penang ke, laksa johor ke.. aku hantam sajalah], mee kari, sirap... err apa lg ek?
Short term memory lost.. aku xingt apa lg menunya :p


Sessi picisan

Lepak2 & borak2 smbil mkn.
Aku duk situ dr 6.30pm-8pm.
Blk tu pon sbb mak aku call suh blk..
mak aku mmg xleh dgr "kwn2 boling".. dia agak anti la sikit,
sbb mak aku ingt bdk2 boling laki tu.. semua bf aku.
Adoi funny!
Aku heartless.. warghahaha!

*ceritera*
- pembohongan maz tak jd. Maz nak hide identity kat nuar yg dia bkn bdk BDN.
Ehehehe he can trace u tp nuar tak sure btol ke x? hihi!
- abe yg mengantoikan siapakah maz.. wahahha!

2 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah behnyer..byk nyer open house..akak paling suker ada open house..tak yah le penat2 nak masak..ekekeke.

deidaa said...

Ahehehe tu la psl kak!
Mkn pree je,
tp terima la akibatnya berat pon akan naik tanpa segan silunya =))