Tuesday, 14 October 2008

Quote Komen speedo

Quote ayat2 speedy gonzales: "woi fidelina..aku sepanjang seminggu kat KB, hampir tiap2 malam aku gi KB Mall.kejap2 gi KB Mall..aku makan kyros kebab...dan sempat la ada satu malam tu makan A&W. kalu aku jumpa korang time tu, mau gamat kan? pesal la tak terserempak ngan korang kat situ. si fit tak bawak anak ngan laki dia ke masa jumpa korang tu? atau perasan single jap time tu? muahahha..mau aku kena penampo ngan fit kalu dia baca statement ni..wakakakaka!"


Dear speedy gonzales:

Loh awatnya mu dok kabbo kat aku?
Ampeh tul lah!
Kalo idok.. buleh le aku pi umah nenek mu & mu pon blh mai beraya umah aku!
9hari aku duk kg tahuu?
Mu blk dgn apo? Terbang @ kura2 di atas2 jln?
mmg pon.. kazen aku tiap2 ari gi kb mall.. ape yg besh pon aku tatau la!
Aku gi situ mati kutu.. ahahah!

Fit xbwk anak dia le, time keje tu :D
Agak2nya kalo time xkeje pon,
dia tak bwk laki dia.. kut2 aku ngurat.. wahahaha
seb baik la fitriyah buta it.. dok tau mende2 pom psl blog.. sedap tak aku kutuk dia? =))
Bak mai blk nomo hp ko, hp celcom aku ghosak.. ampes tul!

5 comments:

yatispeed said...

hoi..apsal ko high lite besar2 komen aku dalam blog ko nih? malu weehhh..
hahaha...
woi fidelina...aku tak sempat nak call korang2 sebab walaupun boring, aku kena ikut jadual raya mak aku. time aku gi KB Mall tu time takde gi rumah sedara mara la. ko tau ke rumah nenek aku sebelah sutera inn kat jalan bayam tu. ko tau kan? rumah sebelah cambridge tu. ko nak no. hp aku ke? nombor aku nombor celcom. celcom tengah bangang skang ni. nyewsal aku pilih celcom..jap lagi aku misscall ko. takkan aku nak bubuh sini online. glemer i nanti..muahahaha...
p/s fida: sib baik fit buta IT kan?kalu tak sure dia turun KL bagi penampa kat aku pastu balik KB balik..muhahahahaha...

yatispeed said...

lupa nak jawab..aku balik ngan kereta. aku balik kelate sehari sebelum raya, (hari selasa) ikut jalan terengganu. kul 7 pg bertolak..4 ptg sampai. standard la. balik KL pulak hari ahad. bertolak dari KB kul 8.30..sampai KL 10.30 malam..juga ikut jalan ganu sebab katanya kat jalan gua muse tu teruk jem nya. mmg cam naik kura2. tobak la ambo tokse kelik ngan ketor lagi doh. balik naik flight much better. duik hok keluar supo tulo yo jugok...

deidaa said...

Ahaha sj je kasi ko glamer,
nnti ramai le yg melawat blog ko.. bijak x aku? :p

La ye ke?
Hurm nak wat cemana kena ikut schedule :p
Lg pon ko bkn la slalu blk kelate kan?
Sutera inn aku tahu.
Weh aku dah xpakai nomo celcom la!
Sbb hp tu rosak, anto kedai pon xleh repair maka aku guna no.maxis la skang.
Kalo xde.. ko mintak ah dgn emy [tupon kalo dia ada la] :p

Woo ikut jln ganung?
Aku serik!
Jauh ikut situ weh!
Yg 6jam jd 8jam!
Biasak la tu jem di musim raya.
Aku balik aritu pon 10jam..
tupon kazen aku mencilok2 lane kiri.. kalo tak.. mau 12jam fuh!

Ahahaha aku rasa penah bg link blog aku kat fitriyah,
tp dia tak baca pon.
Maka blh la kita mengutuk dia kaw2 lg! =))

yatispeed said...

cam cilaka nak mengutuk fitri ayah tu..heheh...dia dahla garang wei!
tapi kang dia terbaca cam na ko kutuk sir dulu..tak ke naya kita. buatnya dia pun ada blog..lagi gempak! heheh..

deidaa said...

Ah aku dah xdulik dgn garang dia,
aku rasa aku lg garang dr segala mak nenek ghimau segala skang.. gahhahhaa!

Ahehehe dia nak wat camno kalo dia baca kita kutuk dia?
Bls emel aku pon 2minggu lps aku emel!
Padahal kat umah dia ada je tenet!
Tu aku perli dia.. baik dia anto surat je kat aku..membazir je reply guna mail! =))