Tuesday, 7 October 2008

KB Mall


Date: 5/10/2008 [Sunday]
Venue: KB MallMeknor a.k.a sir a.k.a tuannur wif me @ a&w kbmall

aaa inilah wajah2 beshprenku since uitm [1kolej kenal la kut 3stooges ni.. mueheheh!]
Ye lor.. kwn since pre smpai la extend sesama pastu grad sesama.
Si tuannur dah keje kat JPPH KB baru sebulan.. warghahah sian sggh le!
[dulu elok2 kija putaqjya, xpasai2 kina tukar kb] :D
Fitriyah kat AG KB!
Aku aje la kat kay hell lg.. ngaaa!

Fitriyah & tuannur

Oh b4 berangkat ke kbmall, tuannur dtg umah aku.
Gila lambat sejam, aku sepak kang!
Semakin tembam.. lalalalala :D
Jmpa fit kat kb mall terus.. still maintain!

Abih diet aku aihhh.. isk3! [teka jari sape yg montel tu?] :D

Lepak A&W!
Borak2 gusip psl geng2 uitm, mcm2 aaa itu ini.
Mana le cukup borak 1jam.. fitriyah rushing sbb nak blk opeh!
Ada ke ptt fitriyah sound aku "mu ni tak abis2 amik gambo"
Alor tau aje le aku gi mana2 pon mesti dgn digicam murah aku ni!
Setiap something, mesti aku snap gambo.. kecik usus aku tahuuu? :(


Ektibiti menboling

Pastu ektibiti melampiaskan gian menboling!
Gila la majority laki main so bila aku & tuannur main,
jantan2 ni asyik pandang je.. menggigil la aku sbb aku xsuke org tgk.. huhu!
Aku wat blk bola oren tu dr kl [gigih ok!] & amik kasut kat kaunter.
Blh staff tu ckp "lps abis main anto blk" dgn rude nya!
Hellow.. ngomong dgn tgn la sih!
Am not the jakun one le dude, tampo kang! Huh!

Score kami yg sgt ampes

Masuk 2nd game si arep call kata nak join.
Bereh aje tp aku segan le sikit, 1st time jupe ni ++ aku bkn ckp manyak pon
[dlm forum/tenet/blog aje aku kecoh2.. kat luar aku supan..
wahahah jgn pecaya yg aku bold kan tu ye korang?!] :D
Asalnya si arep nak dtg raye ke umah tp memasing tak kena timing aa plak!
Kenal dr mana aku pom lupa.. dari BDN la kut [aku mengalami STML.. kekekek!]



Eheh kat parking pon buleh snappy2!

Selepas itu aktiviti berakhir!
Tidak ada sessi takruf la sgt sbb aku kan pemalu yak aak awwww,
bnyak mende nak tnya tp tak tertanya.. ngee, next time la ye?

Itu aje, b4 blk mcm besa amik gambo!

1st time lepak lama @ kbmall!
Sekian!

8 comments:

Emy said...

akhirnyer dpt tgk gambar terbaru mek nor & fit!! lama tul tak jumpa korang2 semua.. huk huk huk.. tiba2 teringat zaman dok umah sewa dulu kt jengka...

CottonBud said...

salam deidaa. ahem ahem *cough* batuk lak... aish without beating around the bush, kak izan dtg nak tumpang tanya. good news ke bad news? u know, pasal dylela tu? loh, bakpo tak ghoyak kapong kat kb nuh? kak izan ada raya situ ish ish ish

Judd said...

camno ko leh kalah ngan si arep nih?

dia tu setahun 5 kali je kot men boling.. :p

deidaa said...

-emy- ha ah tu la, 1kelas duk 1umah,
gila sardin time tu.. akkakaka!
Apa aa jiran kita yg ada anak ensem tu? aheheheh [eh ensem ke?] :p

-kak izan- sy ada reply kat topic mana ntah tak ingt!
Gud nius! :D
Sy jupo doh dylela tu.. tahun 1992 sy beli.. ptt la sy ingt2 lupo.. ahhaha!
Alor kak izan kelate manno?
Kalu tau jupo kat kb jah..dok pon jln2 beraya.. so akak kijo kl ko loni? Sy wat blk kl novel tu.. tok fotostat lg!

-juddin- tgn aku ketaq le jupe arep... malu aa aku.. akekeke!

arep said...

wah judd.. carut i larr.. tau la u main >200 jer skrg ... i baling2 sambil2 layan SMS sajork. boleh cam tu? kasut dah la hazab Da kan?
tapi puashati gak sb akhirnya dapat jumpa d KB Mall walaupun berkompang nak g beraya d rumah. Siap MMS pagar lagi kann.. huhuhuhu...

deidaa said...

Bwahaha!
Kasut koyak ghabak!
Tu la semangat gile mms gate umah,
sekali jupe kat kb mall je.. ahaks!
Ye le shibuk nau duk sms,
adoiiiii! :D

yatispeed said...

woi fidelina..aku sepanjang seminggu kat KB, hampir tiap2 malam aku gi KB Mall.kejap2 gi KB Mall..aku makan kyros kebab...dan sempat la ada satu malam tu makan A&W. kalu aku jumpa korang time tu, mau gamat kan? pesal la tak terserempak ngan korang kat situ. si fit tak bawak anak ngan laki dia ke masa jumpa korang tu? atau perasan single jap time tu? muahahha..mau aku kena penampo ngan fit kalu dia baca statement ni..wakakakaka!

deidaa said...

Aku bukak entry lain utk ayat2 ko ni :D
Sbb dah ke bawah.. aku pon hampir tak perasan td.. ekekke!