Tuesday, 31 May 2011

My bowlingmate wedding day


Zaaza & Din Reception
29 Mei 2011 (Ahad)
Bora Bora Ombak Cafe, Ampang
8pm onwards

Akhirnya, kawin jua kawan aku ni... nasib lah dkt dgn rumah aku,

kalau jauh mmg aku tak pergi dah (alasan ratu sesat walau dah baca gugel map).
Kena pergi sbb kamceng tu weiiii cuma since dia futher studi, rasa jauh sikit la.

Majlis ni tidak dijemput ramai org so kena la bg kehadiran segera.

Oleh sbb mak aku ada di sini, maka aku bg kehadiran aku & mak lah.
Kebetulan CT & Aizha pun pergi, so blh lah geng.

By 8.10pm aku dah sampai & tak ramai lg org time tu.
Pergh, rasa mcm segan je nak masuk ye lah mana le aku penah pergi majlis grand2 gini,
siap di sambut dgn "hulubalang2" & "mbak2" nya hihi.
+ adiknya pun jd slh sorg yg sambut tetamu.
Bahagian kenalan perempuan dalam dewan &
utk kenalan lelaki di luar tp kat luar lg best.

8.50pm pengantin sampai & kami keluar snap gambar zaza.
Dgn selamba nya aku jerit nama dia sbb eksaited sgt, hope muka aku tak masuk skrin lah time tu heee :D

Lps MC welcoming pengantin & bg ucapan + doa,
baru lah blh mkn dlm 9.20pm gitu.
Bila keluar baru terasa kemeriahan, besar juga rupa2nya Bora2 Ombak ni.

Lps mkn semua2 tu lepak2 kejap & time sessi lps bergambar dgn famili,
kami decide nak bergambar dgn pengantin.

Buat pelamin tu mcm pelamin snd lah sekejap.. dah lama tak jumpa weh.. ada lah dlm 4thn kot.
Tp takde lah borak panjang, bergambar je.. bg lah chance kat org lain pula.
Anyway selamat pengantin baru zaza.. jgn blur2 sgt huhu.


Lps tu balik lah.. dapatlah gudibeg spt gambar di atas ni.
Unik bg notebook & pen.. at least blh guna.

Anyway.. selamat pengantin baru sekali lg, semoga berbahagia.

3 comments:

en_me said...

sonoknyer kawen kanns.. ehehe

cik kodok said...

en.me- sonok ek?
Anda... kenapakah tidak boleh komen di blog anda eh? sob sob.

en_me said...

cik kodok yg jelit ittewww.. me dah bukak kotak komen lama daa.. aiyoo

cuba klik kat namame.. ;-)