Friday, 27 May 2011

Betul ke?

Minuman2 spt dlm gambar ni boleh memberi tenaga & banyak khasiat?
Dulu tak banyak sgt minuman2 spt ni tp sekarang mcm bersaing antara satu sama lain & melambak2 di pasaran.

Persoalannya sekarang... betul2 berkesan ke kalau minum?
Tnya ni sbb mmg tak tahu + aku suka teh je.
Mostly minuman2 dlm gambar tu adalah spt coffe / soy which is aku tak minum.

"Misai kucing" pun dorg buat air.. sian kucing dah tak macho.. ye lah, dah "misai"nya kena amik.

Anybody can explain?

4 comments:

amirah said...

kat dlm paper kan ke aritu kecoh pasal air2 ni la..sebenarnya bok bak je lebih padehal bleh bawak penyakit..ermm

cik kodok said...

"bok bak" tu apa? :-/
Oh ye ke blh bwk penyakit?
Maknanya tak betul la blh ilangkan penyakit2 tu eh?

en_me said...

leh patah katil tewww.. ekeke

cik kodok said...

en. me- ye ke? pergh pawerut nye!