Monday, 23 May 2011

Netbook ku- rasa nak letgo

Aku baru je beli netbook HP MINI ni februari 2011 yg lps,
tp aku rasa mcm nak jual.
Bkn sbb tak besh tp sbb rasa mcm nak guna gadjet lain 
(yg aku sgt idam2kan sebelum ni).

98% like new (cover plastik tu pun tak bukak lg),
guna utk bertenet semata2... mmg takde download apa2.
Rasanya dah ada yg nak beli.. dia nak byr 2x.. ok lah.

(tp tak tahu lah lagi bila nak jual nya.. in planning je) (^,^)

8 comments:

shuweet said...

galaxy tab dah menanti ek

Drunbella Khoo said...

masa u beli dulu berapa $$ yer?
teringin nak beli jugak.
sebab pc kat rumah tu dah nazak sangat dah.
(T_T)

cik kodok said...

mimie- insyaAllah kalu takde aral melintang pukang :D

drunbella- RM860 netbook sj + cd writer RM150= RM1010 :-)

amirah said...

ui..nak beli galaxy tab?syoknyaa

whooz said...

alamak, macam berkenan ..dah ada buyer ke?

mamaDiana said...

beli utk anak ..brp nak jual tu??

cik kodok said...

amirah- hehe insyaAllah sbb berangan nak beli tu sebelum netbook ni lg :D

huzi- alaaa... dah ada buyer hihih.

mamadiana- dah ada kwn nak beli ;-)

Drunbella Khoo said...

okayy tak pakai netbook?
kalau nak bukak blog ke main game ke boleh ke?
kut laa nanti hang ke apa ke?