Friday, 20 May 2011

Marie Claire lah sgt!

Tak sampai 3bulan lagi umur spek ni.. tiba2 ianya sudah jd sebegini (refer gambar).

Aku pakai spek ni utk keluar rumah je (ofis, jln2) sbb kat umah aku ada spek basahan (mcm baju plak hehe).


Aku buat spek ni kat Kota Bharu.. mmg betul lah org ckp.. dorg ni LACK OF SKILLS so better buat kat KL.
Spek basahan aku pakai kat umah tu lasak gila.. almost 2years dah pakai.. elok je lagik no patah2 or tercabut skru segala!

Erm!

6 comments:

amirah said...

lahai..kena repair la plak tu

shuweet said...

aku dah 5 years dok pakai spec yang sama....cat dah tertanggal2 dah..ada satu spec aku buat..sampai la tak pakai...rasa tak best lak

cik kodok said...

mirah- buh skru baru RM1 je kekeke.

mimie- hui lama tu 5tahun.. power tak berubah ke?
Power spek aku slalu bertambah.. dats y la aku slalu tukar spek ni :-(

en_me said...

lasik jer mata tewww mekk.. ehehe

shuweet said...

aku pun pelik..nape power aku tak penah increase

cik kodok said...

en_me- er, kalau en. me nak sponsor... harini jgk nak buat appointment lasik hihi.

mimie- sbb ko jarang pakai spek kot?
Aku ni tak pakai spek mmg rabun gila lah.
Aku tak pakai masa mandi/ smayang / tido jah.. eheh.