Wednesday, 2 September 2009

Mkn2 @ Kenny Rogers

Mkn2 @ Kenny Rogers

Tarikh: 2 September 2009 (Rabu)
Venue: Kenny Rogers Roasters, JJ AU2 Setiawangsa


Makananku

K this time decide mkn @ Kenny Rogers, after Maghrib.
[psl kalo berbuka pose kat luar terus, aku mls nak solat hahah jujur nih!]

Muffin yg ku bg ezza :p

Masa berbuka kat umah,
just mkn agar2 neslo aku tu je la hihi.

Makanan cik ezza

Aku order Quarter [original] + 3side dishes= coslow, pasta salad & golden potato.
Xorder air psl= menum after 30menit after my meal :D

Lenganggg!

Lps mkn xde rushing ++ xramai customer so lepak2 amik gamba luh ekkekeke.

After meal.. still xabis psl kenyang!

Till now aku still confused,
nape JJ Setiawangsa ni xramai org even nak dkt ry dah?

Akak ni lyn mkn sorg2 hehehe

Sambil2 lepak, tgk org lalu lalang.
Kitorg cam besa aktiviti snap gamba & xkesah org lain dah.

Posing poyo

Lps byr, gi Esarli tgk kasut.
Aci nak kuar je.. aku berkenan 1kasot ni [aaa sandal/high heel/selipar/boot tu aku panggey kasot gak huhu].

Ada kaler purple kemerah2an tu aku berkenan,
xde stok la plak.. mendatangkan kemarahan aku je la haih.
Mencapub

Maklumla kaki aku kan size SINDARELA iaitu size 4 huahuaha!
Last2 grab grey kaler la [xleh snap gambo.. nnti xjd kasut raya] :p

Aku gamble gile beli gak psl dlm wallet btol2 ada RM50,
kasot aku tu RM49.40 :))
Skali ada diskaun 20% daaaa :p

Waaa gila kasot? Mana harus pileh?

Ingt nak beli brg dapur kat JJ tp lewat sudahhhh!
Cari kat Kafor ajork la besok.. xjd proses nak wat popia ku huaaa!


5 comments:

gerbera said...

Aku suka pakcik Kenny. Yang paling utama vanilla muffin dia.
Gigih aku cari resepi ala2 tapi x berjaya.

Ayam blekpeper xtra gravy

Sides dishes peberet spiral pasta + kentang ngn mayonis tu

Meleleh air liur.

Sape aku nak ajak makan kenny mlm nih.

deidaa said...

Hahah aku tatau apa rasa muffin tu sbb aku bg kat ezza :p

So gi mkn kat pakcik kenny ke mlm ni? :D

gerbera said...

x..:( takda orang nak teman aku.
Nanti aku makan sorang2 ada lak orang ambik gambar :P

deidaa said...

-meeza- la apa slh nya.
Aku penah mkn sorg2 kat McD.
Gi wedding kwn aku sorg2 pon penah tahuuu? hahahaha!

yatispeed said...

ko ni kaki saiz nenek aku la..saiz 4..mmg payah nak cari..cuba kaki aku..saiz 6..mmg berlonggok stok..wakakaka..riak seh..
aku nak makan kennyyy!!!! tak kiraaaa...untuk bukak posa petang ni la..harus ku kipas lakiku dulu..