Wednesday, 30 September 2009

Iklan Umah Sewa Ku Huhuhhhh

Iklan Umah Sewa Ku Huhuhhhh

Tadik aku iklan umah sewa aku yg kosong.
Lebih kurang gini la bunyik nya [ni iklan kat blog aku pon ye jgk lah ekekeke]

- Wanita melayu bujang bekerja seorg sahaja
[no sharing]. Bilik ni sama besar dgn master
bedroom acceli cuma master bedroom ada balcony.
Ada 1 almariplastik, x-osmet wakafkan utk bakal
osmet baru: baru 2bln pakai.

- Tingkat 14 [ada lif la ofkos]. KLCC view [xyah
gi KLCC tgk fireworks]

-3bilek tedo, 1bilek air

- Kemasukan Oktober 2009

- Sewa RM275/bln termasuk api/air/maintenance

- Deposit 1 + 1 = RM550

- Dlm rumah ada tv/astro/peti/sofa/mesin
basuh/dapur/ streamyx [ada lg 1kabel kosong if nak
share]

- Osmet ok (sebilik sorg), xde masalah social
& xbz bodi psl masing2 sibuk dgn laptop
masing2 :p

- Laki no entry! [i mean bf or skandal la].. family xpo :D

- Near amenities: Giant Setiawangsa, JJ
Setiawangsa [jln kaki sudahhhh!], dobi, klinik,
kedai mkn, kedai gunting rambut, kedai runcit, bus
stand [if keje klcc- ada bas terus ke klcc], lrt
setiawangsa [2km], bank, CC dll [nak apo lg neh,
bnyak sgt2 dah, yg xde transport pon bley stay
here]

- If interested to view the room, just call @ sms me:
deidaa [haaa kat blog aku xbley ah reveal nomo hp aku] :D
or emel deidaa@gmail.com

Cik Kay [ada taip kat mjsbox] siap gugel nama aku psl iklan aku mcm gile2.
Kekekke aku kdg2 giler2 la jgk suku2 tp spesis garang bley x? muhuhuhu.

Eh kalo ada kwn2 korang tgh cari bilek.. sila la war2kan ye?
Bilek tgh ni kosong dr bln 5 agiks huhuu!

Td ada org call siap mrh2 aku kata nak dtg lepak weekend sbb nak bg sewa kat gf dia.
Eh suka ati makcik kucing ko je.. laki xbley masuk dol!

Sekian :D



5 comments:

SyahNas80 said...

uiks sampai camtu sekali iklan... bagus ar didot ni hehe.. suke... hehe

deidaa said...

Xde aa.. rasa mcm bosan je dgn iklan2 skima ni ekkekeke.

ayahana said...

best ke jadi hosmet mu deida? hehehe

wakil pada yg bertanya

紅燒魚takesi said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.