Wednesday, 9 September 2009

Berbuka @ Resipi Rahsia, Sri Petaling :D


Berbuka @ Resipi Rahsia, Sri Petaling :D

Date: 09/09/09 [Rabu]- nice date
Venue: Secret Receipi, Sri Petaling
Attendance: Myself, Emy, Atin, Ajax, Myo + awex, Bangbil + emy + umar & asrol

Atin Atiqah & myo

Emy sms aku awl ptg tp aku xreply sbb aku tgh shopping,
bajet nak reply lps shopping, langsung lupa huhuh.
Emy call pon aku xjwb psl aku xpasan :p

Ajaq & emy

Emy bitau sape yg kompim dtg & sape xkompim,
as usual la aku berat ati nak gi psl aku coti sbb shopping.
Ye la baju ry yg aku target xdpt2 smpai sudah even 4jam dah aku kat jln TAR tu hoho.

Air myo & air ku

Ajaq bersama gf nya, kuciwa aku :(

Awl nya aku xmo join tp akhirnya aku decide nak gi kul 5.35pm,
setelah aku pk- aku dah lama xjupe dorg,
bila lg kan?
Pasni mmg pyh la aku nak join deme lg sbb aku kan dah xmenboling!

Umar bf ku

Gamba dlm gamba?

Saye amik gambo bangbil.. bangbil amik gambo sy yeah? :D

6.35pm smpai.
Tekejut den tgk atin psl tetiba je ada kat mesia.
Blk senyap2 je aaa? Nak kena nih!
Time tu ada emy & ajax.
OO inchek ajax ada gf baru.. jeles shaye tau? :(
Owang nak gak bf baru :(

My PRAWN MARCARONI CHEESE

Aku penyek kang dak umar ni

Gf baru ajax ialah DSLR nya kekekeke.
Aku nak kena blajo dgn inchek ajax psl camera psl
guna camera still ni pon aku terkial2 lg hihi.

Atin

Myself & ajaq yg sinlge.. sape2 berminat.. blh la ngurat beliau ahahah larikkkk =))

Xlama kendian bangbil dtg dgn emy & anaknya umar yg mmg aku aim nak wat laki wekekeke!
Sombong lah umar!
Aritu dgn aku jgk dia ngurat, aku dokong bawak pi sana sini.. skang dah xmo plak :(
Ape2pon, bangbil dah nampak kurus, apa rahsia nya? :D


Pro kah? :D

Baca doa makan

Order makanan.
Aku xtau nak mkn mende,
so order PRAWN MARCARONI CHEESE je la ++ air limau kasturi.


Asrul

Si myo yg comot

Ololo sopan nye bf ku ini, siap ciom tgn :D

Xlama kendia plak si asrul dtg beberapa menit je lg nak buka pose huhu.
Udah pendek rambutnya, dolu2 rambunt panjang :D

Aku & atin.
Baju itu adalah baru beberapa jam beli which is baju ry.
Pakai semata2 nak gi berbuka dgn korang hahaha.

Sessi mkn berjalan agak tidak lancar gara2 umar majuk nak timun batang dlm air.
Apekah timun batang dlm air? ahahah kena la tnya bapaknya :))

Pacar pojaan :D

Akhir sekali sesi bersurai.
Lepak luar jap ah pastu 8.30pm aku blah le sambung shopping hehe.

Anyway.. next time kita jumpa lg kalo xde aral okeh?
[tu pon kalo "si aral" tu xde la.. kalo ada, xde lah aku nak pegi hehe]


Sekian! :D

3 comments:

gerbera said...

Nasib baik x byk gambo food. kuruih pahala puasa aku

deidaa said...

-meeza- hahaha xbnyak menu,
nak amik gambo makanan camne? :p

ayahana said...

gilerk aa buke pose tak ajak aku langsung..

confirm aku merajuk sampai mati