Friday, 4 September 2009

The "spastic" popia

The "spastic" popia

Popia ku CACAT ANGGOTA!
Nak tedo dah tiba2 teringin buat hahaha.
This is also my 1stimer :)

Carrot/timun & ayam [jgn tegur kata karrot tu besar ngat.. aku sengaja psl dh mlm buto, aku mls ngadap & perhaluskan ekkekeke]

Aku kekurangan SENGKUANG [aku xtau rupa bentuk original] &
taugeh.. kronik btul aku neh!

Diletakkan di atas kulit popia & lipat pon suke suki aku je :p

Buat 1ketul je- just try!
Dah le kulit popia tu nipis.. aku dah la kasar org nya, adoyai!

Nampak isinya terkeluar ish3! [front of the popia]

Ptt kena sapu telur skit tp worthless pecahkan telur utk 1ketui popia je :p

Yg ni lg best, siap tekoyak wakakak [back of the popia]

Maka jd le popia yg sgt buruk rupanya :))
Rasa: RASA POPIA LA, XKAN RASA KARI LAK? :p

PRACTICE MAKES PERFECT :)

3 comments:

greentea said...

wat popia kene letak timon ke?

green kekadang letak inti sayor campor+daging cincang..boley makan laa..huhu

gerbera said...

Syabas..anda berjaya memasak 1 lagi jenis makanan

Aku x pernah buat popia sendiri
Gulung biasa la. Aku suka popia isi togeh,sengkuang (rupa dia mcm gasing pun ada gak) & timun. Letak ayam sket.

Marbeles.

deidaa said...

-green- akak suke sayur maka letak la timun :p
Akak xmakan daging maka ganti ayam hihi.


-meeza- weh jgn wish congrats lg.
Xjd lg tu weh...
mggu dpn la aku wat [kalo rajin hihi].
Td opismet bg aku sengkuang sbb aku kata kat dia aku xkenal RUPA SENGKUANG ekekekek giler tul :p

Ko bukak kedai popia weh :p