Sunday, 27 September 2009

Aidilfitri 2009- Hari Raya Pertama

Aidilfitri 2009- Hari Raya Pertama

20/9/2009 (Ahad)

Di rumah makcik

Gambar ry 1st mmg xbnyak langsung psl aku demam & migrain.
Pity me la kan? [musti ada org ckp- serve u right].. ahahha ada aku kesah? :))

Posing dulu seposen- sakit pale giler time nih

Aku xgi smayang ry pon [kalo xdemam pon mmg xgi la, tgh cuti2 mesia wahahah]

Demam2 pon ado ati nak nyengih?

9am kazen aku call tnya nak gi kubur arwah abah aku ke x?
Aku ckp nak heheheh so dorg blk jemput aku dulu aa.
Sebbaik time tu aku baru pas mandi, so xde la kelam kabut.

Me wif my mom

Tp gi beraya umah arwah pakcik aku dulu kat Jln Raja Dewa,
bergambo ttp maintain :D
Mkn beskut je... pahit mulot nak mkn mende lain,
blk tu terus gi kubur arwah abah... kalo la abah ada lg :(

Berdiri tu semua kazen, from left- aie, nani, atin & ewan
Duduk dr kiri: pokcik, mokcik, mummy & myself
[gamba senget psl aku penin pale nak letak btol2, mata pon sakit kekekek nnti edit time nak print je la]

Blk terus bergambo.
Tp gamba ry aku thn ni mmg xmeriah hahahah.
Lps bergamba, aku terus tedo & declare xjumpa sedara mara sgt.

Aktiviti mintak2 maap & bg duit ry pon xde hahah.

THN RY YG PALING TAK BEST huhu.


3 comments:

gerbera said...

Baju raya ko tu lawa lah. Badan ko tekejut kot,tetibe pepagi dah sumbat mcm2. Tu yg migrain tu..
Hehe..

SyahNas80 said...

tul tu... memang lawa ar baju didot tu... hehe comel je ... warna pun comel... ok ar tu.. pening2 pun leh ambik pic... kelaaaas gitu..

deidaa said...

-meezza- aku demam hari last pose lg...
mmg teruk kali ni.. besa aku demam xsmpai 1ari pon huhu.


-anas- comey ke? hihi tq2.
Beli kat online.. last menit,
seminggu lbh nak blk ry huhu.
Oh lupa laks.. anaks suke kaler oren :p