Monday, 14 September 2009

Wangsa Walk & Mkn2

Wangsa Walk & Jln2 Pergi Mkn

12/9/09 (Sabtu)

Tgk FINAL DESTINATION 4 dulu kat Galaxy Ampang.
Smpai 2.10pm & beli tix 3.30pm konon nak shopping dulu kat UO,
tp pusing nye pusing.. xde menarik langsung,
so kitorg deicde tukar tix 2.45pm [try je]

Tix yg telah kami tukar waktu :D

Tawakkal je gi kaunter mintak tukar.
Mula2 dia kata xleh tp aku ckp "ala mcm la ramai sgt tgk..
tau panggung xpenah full nye!" & ezza pon pujuk2 gak aa.
Pastu laki tnya kwn dia, dia kata - "eh blh je kalo cite sama"
Sebbaik dpt tukar 2.45, kalo x.. mati keboringan kitorg kekeke.


Parking lot Wangsa Walk

Ala.. 10org je dlm hall FINAL DESTINATION... xleh tukar konon ahahah.
Dah le room sejuk gile... ngeri plak movienya.
Aku rasa most of the time mmg aku tutup mata je hahahaha.
Sebbaik xtgk 3D.. kalo x.. mmg aku tutup mata terus kot :))

The Banner

Abis movie, mek Ezza nak gi Wangsa Walk.. ok menuju ke sana.

Luas gak parkingnya & mcm ramai org.

Di booth perfume

Bnyak agik kedai xbukak.
Ada yg bukak mcm kedai kasut/kedai baju/bookstore/booth perfume &
beberapa restaurant.

Tgv yg masih belom bukak

Kitorg siap cari ATM sbb aku rasa mcm nak beli baju,
tp ATM xbukak lg lah pulok huhu
[aku bwk RM50 je supaya aku xmembeli belah & terbukti berkesan] :))

Model kolam

Pusing2 dlm tu & bajet nak berbuka kat sana tp dah food court pon xbukak lg,
maka decide mkn tempat lain le.

Aik, ada org posing gak blakang aku tu wakkaka

Si ezza siap shopping baju melayu utk ayah dia guna kad psl ATM xde :p
Chantek2 gok baju kat kedai tu tp aku tahan nepsu- xmo guna kad :))

Kami beli miniature perfume je RM10.
Smpai umah perfume aku tumpah semua.. ciskek tul! :(

Ketiadaan motif snap gamba pokok

Kitorg siap naik level 3 kat TGV tuh.
Bila dah bukak nnti.. kami le pengunjung setia nya tu.
Xyah lg gi KLCC @ Midvalley utk movies2 yg best @ yg ada 3D :D

Menu Noodles Station (air aku no. 223)

Xjumpa laks mana alley boling.
Maybe belah sana 1 agik kot,
sbb besar gak mall nya.

Air I Love You Lemonade

Posing2 bagai kat Wangsa Walk [WW],
cik ezza decide berbuka kat JJ ajork la.
Tp as usual la berbuka kat umah dulu,
solat Maghrib then baru kuar blk.

Makananku

Singgah PaRam setiawangsa 6.35pm...
bnyak makanan dah abis,
so we'll decide beli 1ketui murtabak & devide 2.
Ye lah mkn seketui sorg kang kenyang plak :p

Makanan cik ezza

7.45pm berjalan kaki ke JJ which is jln xsmpai 5menit pon hahahah.
Sabtu ada psr mlm tp kami xberminat dgn P. Mlm bln pose ni :p

Tissue.. ada gak kat KB.. bley aku bwk mak aku gi mkn nnti :D

This time ezza yg decide mkn katne sbb aritu aku dah decide thehehe.
Mcm berminat dgn Sakura Kristal, Black Canyon & Boston tp akhirnya
ezza memilih Noodles Station
Ezza ragu2 dgn Boston sbb tulisan cina kekekeke.

Mari kita mkn ;-)

Aku order Springy Noodle With BBQ Honey Whole Leg Chicken &
air I Love You Lemonade.
Aku ckp kat waiter tu- I hate u la kekekke.

Kaunter

Aku order air psl air tu menggugat keimanan aku eheheh.
Sebbaik botol air tu kecik kiut je.

Entrance Noodle Station

View dr luar JJ

Lps mkn sessi begambo.
Pehtu masuk JJ jap aku beli underwear theheheh.
[xperlu la snap gambo ekkekeke]

gerai2 di luar JJ (carilah di manakah sayeee?] :p

JJ dr luar

10pm blk le jln kaki melalui pasar mlm.

Sekian :p





4 comments:

Jiejah said...

aku sambung sini plak...hehehe..mati2 aku igt slama ni ko kat t'ganu wakakakaka larikkk

deidaa said...

Aaa....????!!!!
awat la hang sengal ni mekjah oiiii?
Ntah2 kat ganung tu ialah bopren ko kot :))

SyahNas80 said...

hehe didot.. best kan makan kat noodle station tu hehe.... dia punyer gelas macam2 seronok je tgk...

deidaa said...

-anas- tu la psl.
Order air tu pon sbb mcm cun kekekek.

Mana lg tempat best utk mkn2 eh?