Tuesday, 15 September 2009

Hasilku Dpt Gara2 Menderma Kpd Peniaga

Hasilku Dpt Gara2 Menderma Kpd Peniaga

K lah ni la hasil dr penat lelah aku mencari bahan2 utk raya nnti :D
Xde la bnyak sgt sbb mcm kureng bajet thn ni huhu.

Beskut. Tp kanan paling atas tu PBT Johor bg.
Beli kat tenet 5yg lain tu. Bley x semuanya ada kat Jln TAR dgn rega yg lebih murah?
Cisss.. dah la peniaga online tu claim dia buat snd.. ampesss je!

Acceli aku tak kira pon total semua,
kang bila dpt tau total.. aku sakit ati laks,
so better xyah tau :p

Utk ry [tp baju ry xleh tunjuk btul2 agik, xseperaisss] :p

1st shopping aku ialah pd 9/9/09 (Rabu).
Siap amik cuti tuh tuk gi Jln TAR.
I tot tu 1st & last gi for this Ramadhan,
tp ramalanku slh belakooo! :))

Long sleeves ku [kecuali biru] :p

Utk diri snd:
  • Shawl beberapa helai
  • Longsleeve thsirt beberapa helai [aku xinterested dah pakai short sleeve. Kalo ada pon yg trendy2 tuh pakai dgn inner. Psl aku tgk org lain pakai short sleeve & bertudung tu adalah buruk gile. So aku xnak la org pandang aku buruk & uduh gak wahahaha. Ops utk jogging pakai shortsleeve bodo2 je. ]
  • Gelang kristal [konon] 2ketui
Kasot/high heel & handbag cap ayam

  • High heel 1/kasut 1/purse 1 & handbag 1- don't worry, semua cap ayam :p
  • Beskuk 5jenis
  • Baju ry 2pasang [1beli on9 RM155 & 1 agik beli kat Jln TAR RM130 kat kedai terakhir aku gi hahaha]. Acceli dah ada 2pasang tp aku ada kepentingan utk melaram di opis. Bdk2 jabatan aku tu spesis2 melaram semua so xkan aku nak pakai baju kurung bodo2 je kan? ngeh3!
Utk mummy ku

Utk mak aku, aku belikan:
- jubah kain lycra
- shawl 1
- slipar Crocs 1
- tudung ekin 3 [dlm gamba 4 psl nak bg makcik aku 1 heheh]

Itu sj sekian :p



5 comments:

SyahNas80 said...

wah... shopping banyaknyer........ hehe

gerbera said...

Next year order kuih online dengan aku. gerenti marbeles. and memang aku usaha gigih buat sendiri.

Boleh tahan banyak gak bershoping tu.

ayahana said...

isk isk isk baik la sedekah duit tu kat aku deida.. hehehehe

deidaa said...

-anas- tidak sebanyak thn2 lps huhuh.

-mezza- aaaa? Ko buat kuih ry ke?
Awat aku xtau nih?
Blh, tp make sure kuih tu lain dr kebiasaan la :p


-abe parok anskem- uit awat sy kena sedekah kat anda?
Anda kan udah kaya? hihiii!

nurul@cokolat said...

kasot pink tu sgt cute!