Thursday, 10 September 2009

Berbuka @ BBQ Chicken, JJ AU2

10/9/2009 (Khamis) BBQ Chicken, JJ AU2
Lengang walau baru 8.19pm!
As usual once a week kami dah decide nak berbuka di JJ AU2. This time aku kena decide where to eat bak kata ezza, sbb 1st time dulu aku bg idea mkn kat Subway, then 2nd time kat Kenny Rogers Roasters :p
Mencapub skit

My Charboiled Korean Fried Rice :D
Tissue pon snap gak ahaks

Acceli aku decide nak berbuka @ Satay Club [tgk kat tenet & kami penah tgk restoran ni dpn mata], tp bila tgk... dah digantikan dgn Laksa Shack.. err dah tak laku kot? Sebbaik awl2 aku dah aim kedai mana nak mkn utk next2 FOOD HUNTING hihi. As usual le berbuka kat umah dulu mkn kuih, 7.45pm baru le kuar :D
"jerk" ezza :))

Menu utk Ramadhan

Kedai ni halal ye.. makacih!

Acceli bnyak kedai yg kitorg aim, tp xleh la tiap2 ari.. kopak le weh hahaha.
Model xberbayar BBQ Chicken :))

So order le... aku tunjuk je, xsebut sbb takot slh ckp ekekek. As usual le aku cari nasik... just try sedap ke nasik korea nih? 2x waiter tu dtg.. tp kitorg ckp - DTG JAP LG, TGH PK LG ekekke. Ye la org xramai langsung pon, maka buat mcm kedai snd la :p Sedap la jgk makanannya :D Tp kami xorder air as usual- menum 30minutes after meal ok? :pResit after 15% discount

Masa kami mkn tu ada segrup [dlm 6 7org] asyik duk bergambo dpn pintu BBQ chicken ni je. Rasanya lebih 10gamba kot. Kot ye pon, amik la dr angel lain ekekekke! Kopok

Oleh sbb kami JJ Card Holder so kitorg dpt dicount 15% ehehe. Then kami terus blah ke Giant Tmn Permata Sirap laici

Dahaga gile sbb kul 11 baru minum maka singgah le ke food court AU5. Menum sirap laici & cik ezza mengorder keropok. Sekian kisah mkn2 :p

2 comments:

SyahNas80 said...

huhu didot.. anas tgk kopok tu pun dah terliur .... amat addict dengan kepok haha ... best tak makan kat sini?

deidaa said...

La kopok pon terliur ke?
Biar benauuuu? :o