Thursday, 1 October 2009

Proton Saga? Ohhhh

Proton Saga? Ohhhh


As u all know [ada yg tatau lg ekekekke],
aku sebenornya XPENAH MINAT LANGSUNG kat keta2 buatan mesia nih.
Even aku snd guna KANCIL GABAN je pon hahahha.
[ye la bajet nak beli keta mahal xdok, guna keta mesia sudahhhh]

Biarla keta mesia wat keta baru skali pon..
Neo lah, MyVi lah, Viva lah ape lah.. xpenah pon aku minat huhu.
Tp akhirnya tiba2 aku minat kat Proton Saga bley x?

Gambo 1/2 le plak.. sila klik gambo utk gambo penuh :D

Alkesahnya mak aku test drive arituh konon nak beli.
Skali bila aku masuk dlm.. aku plak suke, aiyaks.

Tp @ last xbeli Saga pon sbb beli Myvi.
Sedap la bwk myvi but aku still suka Saga even Saga tu lg murah dr Myvi huhu.
Myvi 49K... Saga 39K je.

Sila klik gambo utk gambo penuh :D


Tp kalo skadar Saga gaban tu xde la comey ngat.. mcm rompong je.
Kalo dah make up bagai tu comey ah hihi.

Siyes aku jatoh sinte dgn Proton Saga huhu help me :P

KORANG TAK SUKE PROTON SAGA... ADA AKU KESAH? :))

8 comments:

gerbera said...

Aku kalo mampu nak pakai Vios, Kalo lagi mampu nak rembat Caldina. Kalo lebih2 sgt duit aku nak Murano 1,eh baik aku order 8.
Hehe..
Tapi..x mampu..Aku mampu pakai Mini cooper Malaysia je. (Aku selalu perasan kelisa aku tu mini cooper)

Hehehe..Proton saga tu lawa jugak designnya.Kualiti..pakai buang kot.Wahaha..Kejam gila mengutuk. Ade aku kesah?hihi..

Jgn marah..nanti kena jual

SyahNas80 said...

hehe didot.. saga memang best.. my hubby ckp kalau nak beli... beli yang automatik sebab apa? sebab lagi saving dari manual hehe... saga ni terbalik sikit selalu manual lagi saving kan ? hehe

deidaa said...

-mezza- dats y la aku kata, aku xpenah pom minat keta mesia nih.. kalo org2 kaya bley la kot pakai buang.
Bg aku.. jd besi buruk pon aku xkan buang punye.. kalo buang, naik public transport le aku hihi.
Aku minat honda jazz even aku tau dlm nya kecik.. hahahah ntahapehape aku nih.
Weh ko bukak bisnes pastu bila untung bnyak.. bley la beli beli murano ko tu 8ketui :P


-anas- haa ye ke?
Nape auto lg jimat?
Pelik gak nih?

IxoR@ said...

aku pernah drive...syookk gak...

Emy said...

aku rs saga baru ni luas skit... tp tak pernah test drive, apapun myvi pn ok, jimat minyak...

SyahNas80 said...

HEHE DIDOt.. orang yang keje PROTON yang bagitau... hehe

Y@ZeD@ said...

wahhh syok ehh keta baru! ko amik myvi, kancil ko trade in ka? soklan kepoci!! muahahahha

deidaa said...

-nana- syok kan?
Saga sape ko drive?


-emy- ko pakai myvi ek skang?
Auto ke manual?


-anas- hoo ye ke?
Aritu xsempat tnya best ke x,
sempat tnya harga je ekekke.


-mekde viva- hahaha ekceli myvi tu mak aku punye daaaa wehehehe!