Friday, 23 October 2009

Broga- My 2nd Round

Broga- My 2nd Round

17/10/2009 (Sabtu)
Attendance: Myself, Ezza, Whooz, Amy & Meeza


Ok, this is my 2nd time smpai Broga.
Which is gi sbb si whooz & amy nak gi sgt2.
Ye la, tempat chantek hehe.

Start mendaki 7.40pg (jam org lain pastinya 7.28am hehe)

Bertolak 6pg dr umah & tggu dorg kat petronas selepas shj tol ape mende aku tatau :P
6.45am dorg smpai.

Spt di oversea sahaja :D

I like this photo

Then tggu mezza dpn Universiti of Nottingham plaks.
Kejap je smpai broga sbb xlalu LEKAS (yg mmg xLEKAS langsung kekekeke).
Dkt 7.25am tu full giler parking so kena park kat atas yg nak dkt daki bukit dah.


Aku ni dikira gigih le sbb 13-16/10 tu aku kursus team building!
(rata2 opeh mmg buat kursus ni so tau la cemana kan.. lasak je manjang!)
Tup2 gi hiking on saturday laks.. xde rest langsung.
Dah la smpai2 je KL dr PD aku gi opeh dulu, siap bleh wat keje bagai huahuahua!

See... mostly chineese :D

Lawa ah gambo nih!


But this time agak kagum sbb ada chineese sorg ni bwk baby okeh?!
I tot umur dlm 6 7bln la.. cemana la gigih dia tu ek? hehehe!
Aku kalo ada anak sok2, ajar wat aktiviti lasak ah,
or ajar bersukan hihi!

Tapak kasutku yg sudah haus :(

Awan deidaa (bkn awan dania).. kihkihkih

Gi 1st time dulu tanah rata but this time,
dorg buat tangga. Ye la selamat la skit.
Tu pon bnyak kali aku tersliding psl tapak kasut aku dah haus huhu.



Cik belalang

Then bnyak aktiviti bergamba la.
Org yg gi tu pon semuanya ramah2 hihi.

Mari mencucuk langit
From left: ezza erisa, meeza, amy, whooz & deidaas



Model tapak kasut haus :P

Kat puncak tu just lepak2 mkn2 bende tak berpekdah.
Buang kalori bnyak pastu tambah blk kekekeke.


Then turun dgn jayanya which is mmg dah tak ramai org langsung!
Time naik tu je kena queue.
Ye la mana tak nya, org naik atas kul 3 4pg,
kami ni 7.30pg baru nak naik hahaha.

Mcm zaman perang je!

11pg tuh lepak2 bawah then lunch kat Balakong- area2 umah whooz & amy.

^^^Gambo mezza xbnyk sgt dlm grup photo psl masa mendaki tu lajuuuuu je naik,
xpandang belakang pon.. kitorg 4org lain bnyak stop amik gambo heheh^^^


Full gamba SILA KLIK SINI



4 comments:

IxoR@ said...

rajinnya ko buat xtvt cenggini...

aku dah tak larat dah...stamina kurang dah...

deidaa said...

Minat aku skang pd aktiviti lasak.
Dulu2 gila boling tp dah stop atas sbb2 yg mmg aku nak elak sgt! :D
Esok2 aktiviti lasak ni aku boring la jgk kot eheheh.

ko akan kuat stamina bila slalu buat :p

Kehelan said...

nak tny... broga tu kat mana?

deidaa said...

Broga= semenyih, selangor :D