Sunday, 25 October 2009

Menang Peraduan

Menang Peraduan: majalah In-Trend

Aku ni sebenornya suke sgt join peraduan
(specially yg xperlu lengkapkan ayat2 bagai) :P

Kalo kat majalah IN-TREND & EH bnyak le hehe.
So aku cuba nasib majalah bln 8 ke 9 ntah.
Semua contest aku anto.. last2 dpt yg menang perfume bernilai RM250.

Surat bukti aku menang hihih


Kena gi redeem kat PAVILLION which is aku xpernah pon smpai situ.
Giler tatau jln, sebbaik xsesat.

Ni je perfume yg tinggal which is CK MEN! Aku nak utk pempuan la woiii!

Aku gi arini sbb next weekend dah masuk bln 11.
So aku gi la reedem arini.. skali dpt CK MEN je.
Aku tnya- "perfume for woman xde ke?"
katanya- "U dtg lambat, perfume lain yg masuk list tu dah org amik.
Next time if u menang, kena dtg awl loo.. blh plh!"

Ciskek betol.. kalo ku tau, aku gi awl2 lg huhu.

Pemenang blh pileh perfume2 ini shj, iaitu yg tlh jd pilehan org yg vote!
Aku baru bajet nak amik DAISY (MARC JACOBS) TU :(

Aku nak bg sape nihhhhh?
Lainla kalo aku ada bf, blh ah bg.. bf pon takdakk... diskriminasi btol :(
(takkan aku nak bg kat "bdk gumuk" tu.. even bdk gumuk tu slalu la bau wangi &
aku suke sgt menempel sgt2 dkt dgn dia,

karang marah awek dia yg cun tu kalo aku bg huhuhuuu)

Hasil pengumpulan data2 perfume- akhirnya xtau bau apa yg best :))

Xde la best sgt CK MEN nih, bau kayu kayan je lebih.
Cemana bley masuk list pilehan ramai ek?
(ahahahah pdhal kalo laki pakai, elok je baunya) :P

Lps redeem perfume,
gi kaunter perfume & lihatlah berapa bnyak perfume yg aku bau,
smpai aku pon dah lupa bau apa yg best huahuahua!

Sekian :p



3 comments:

gerbera said...

bestnye..
*ko jual semula.then duit tu beli perfume baru

deidaa said...

Aa aa ek... tak terpikir langsung aku.
Tp mana aku nak jual neh?
Hohooo!
Kalo jual.. harus la aku xbeli perfume.. aku beli mende lain kekeke.

Y@ZeD@ said...

ko simpan tunggu aku balik, bley kasik yazed, jimat pos kannn?? motippppp?? hahahahahha

**wehh, marc jacob yg latest sangat sedap bau dia! nti aku pun nk grab satu!! :P