Thursday, 10 March 2011

127 Hours

Bersamaan 5hari 7jam.
Based on a true story of ARON RALSTON - a mountain climber which trapped & pinned with big stone.

Tgk kat wayang baru feel.
Aku pulak yg cemas tgk movie ni.
Tp part dia potong tgn tu tak bnyak scene sgt (alah yg sikit tu pun aku tutup mata hihi).  Sempat lg dia menyalahkan PISAU MURAH DR CHINA SBB BLUNT KKEKEKE.

Real aron ralston
Kalau la aku kat tempat dia, tak tahu nak pikir cemana dah.
Mmg btul la last choice dia potong tgn tu.
 
Anyway, tak berapa puas ati kat ending nya nih.
Kalau nak tahu.. kena lah tgk kenapa.
Aku bg 4.1bintang di langit.
Kurang 0.9 bintang psl endingnya huhu.




2 comments:

NaNa said...

wahh...mmg teringin nengok citer nih...baloi2 x? ehee

cik kodok said...

nana- scene nya mmg dlm canyon tu je la.. cara dia survive nak terus idup.

Bg aku berbaloi tp tak tau la plak kot2 ko rasa tak best heheh