Monday, 15 June 2009

My Next Physical Challange

My Next Physical Challenge


Aku dah plan siap2 dr awl2 bulan dulu nak wat mende2 nih.

So next activities aku adalah spt berikut:

  • 20/6/2009 [Sabtu]- Bukit Cerakah Shah Alam [mcm2 aktiviti lasak ah dlm tu, maybe amik masa sehari la kot hehe. Yg penting aku nak berbeskal sbb aku xpenah naik beskal seumur idup uuu malunya]... asalnya plan nak gi 14/6/2009 aritu tp coti skolah, harus le ramai umat manusia!
  • 21/6/2009 [Ahad]- Jacob's Walk of Life @ Taman Metropolitan, Kepong
  • 27/6/2009 [Sabtu]- Hiking @ Bukit Gasing, Petaling Jaya [ptt gi 13/6 tp aku rasa mcm kemalasan]
  • 28/6/2009 [Ahad]- Sepatutnya aku join marathon Standard Charted @ Dataran Merdeka nih tp terlalu ramai register maka registration ditutup sebulan sebelum closing date boleh tak? Maka aku gi as pompom gurl aje lah huhuu sedih sobbb :-(
  • 12/7/2009 [Ahad]- Larian Olimpik 2009 @ Dataran Merdeka [7km]
  • 19/7/2009 [Ahad]- Siemens Run 2009 @ Dataran Merdeka [to be confirm psl nya 10km... i'm not really fit lah... blh la lari 10KM tp lari dlm masa yg ditetapkan mcm hampeh sket aku ni hahaha]
  • Mana2 weekend on July adalah aktiviti hiking/trekking/jogging- Venue TO BE ANNOUNCE SOON hehe!
Aku sudah melupakan boling kerana UNTUK SESUATU SEBAB! :p
Teringin pulak gi camping... bila geng2 camping nak ajak saye camping kat gunung nih heee!


2 comments:

whooz said...

weh, bila2 naik bukit, ajak aku..mcm teringin nak try

deidaa said...

boleh je cik whooz,
nnti aku ajak ko ek?
Lagi ramai lagi bajus :D