Monday, 8 September 2008

Tuannur ohhh Tuannur [a.k.a Sir]

Guys [my UiTMmates].. again i'm triple shocked wif this news!

Last week [2/9/2008] x-housemate aku call ofis SIR
kekonon naif la tatau yg SIR dah blk keje kelate.
[as i said before.. x-housemate aku yg sorg lg call ofis sir 3months ago ckp
"DIA DAH BLK KEJE KAT KELATE & XDPT DIHUBUNGI".. so k fine.. aku percaya la,
walau mcm aku tak caya pon ada!!

Tp bila arini x-housemate aku call sekali lg
& dgr another version plak which is TUANNUR COTI TANPA GAJI 3MONTHS & SHE SUPPOSED START WORKING 2nd SEPTEMBER 2008 which is again on her birth day!
[walau dia dah lupakan aku sbg beshpren dia,
aku ttp ingt birthday dia tahuuu? every year celebrate okkk!!?]
Tp dia xdtg kerja pon lg till now! Apekahhhh? :o
Officemate SIR just bitau SIR ADA PERSONAL PROBLEMS! & dorg snd pon
xdpt nak detect SIR!
Apa ek problem sir korang rasa?

Dat means SIR start coti tanpa gaji PERTENGAHAN APRIL so kalo 3bln je cotinya,
PERTENGAHAN JULY kena masuk keja la!

Ni dah masuk September beb! Dah terlebih2 cotinya!

Aku makin keliru lah dgn SIR ni.. dah la berahsia bebenor,
no.hp pon dah tak gune.. then xdpt dihubungi langsung di mana2 lak tu!

Korang rasa apa yg jd pd SIR ni?
  • adakah dia kawen senyap2
  • adakah dia lari ikut bopren tak semenggah dia?
  • adakah dia preknen? Sbb dia penah ckp kat aku slalu tedo kat umah kakak bopren dia... tettttttttttttttttt!
  • adakah dia sakit?
  • adakah dia ada masalah keluarga?
  • atau apa2kah yg lain?
Mari kita gossip2!
[ya ampun aku.. bln2 pose pon nak gosip.. huuhuhu!]
Err bkn la gosip tp sekadar aku sgt curious! ish3!

SEKIANg!

17 comments:

yatispeed said...

sir mengandung? aku rasa iman dia masih kuat la wei..dia tak suka orang sentuh2 dia..karang dia gelak terbahak2..hahaha..aku rasa dia nak ikut jejak kak wa la. cuma kak wa ok ler..semenggah sikit..kawin berjemput gak kawan2..

Emy said...

ko fida.. tak baik tau ckp ah sir mcm tuh (hehehehhhe... aku suka gak topik nie).. mana sir nie, takkan kawin senyap kot? menteri kah suaminyer itew? nk sorok2 kan???? kot2 ada family prob kot? fida ko tak tau ke no tepon umah dia kt kelate tu? kot2 la bole tanya2... kata besfren kan?

Y@ZeD@ said...

wahhhh, panas tul ler topik nihh..!!
aku rasa kann, dia kwin senyap2 pastu dh terpreknen... ishh, jahatnyer aku pk camtuhh..!

tp kan, dun judge a buk by its cover k.. jgn igt time dolu2 baekk sgt, so bile dh keje tk culture shock!! ERMM, STATEMENT INI TIDAK DITUJUKAN KT MANE2 PIHAK YE..TIDK ADA KENA MENGENA DI ANTARA YG IDUP @ YG TELAH TIADA...HRP MAKLUM.. upss..

pidad, bila dh ada bf tuhh (eh, nape ko ckp bf dia tk semenggah??tul ke??) misti dh rasa di awang-awangan kn!!rasa sanggup korban apa sj utk yg tercintaik la, sggup renang lautan api la, so apa lg ek...!! hikss... tp tk semestinya sir ajer camtuhh..myB org lain pn sama..

klu ko ckp family prob kann, tk mungkin ler.. sb klu family prob mesti kita solve leklok, watpe nk ilang2kan diri, tukar2 no hp sb bukannyer kwn2 amik tau pnn psl family dia..so far, aku rasa dia ngn family ok jer kann... klu ada masalah pn kann, baik ler kita bekerja atleast, tkdela asyik pk prob tuhh..lg plak, bila dpt duit gaji mesti leh bantu family gak knn..

klu sakit sekali pun, skt apa yg smpi tk leh nk ckp walau sepatah ngn kwn?? nihh mesti sakit2 yg berkaitan dgn keperempuanan & kejantanan nihh, so tknak ler mengaibkan diri sendiri...
WAHHH MCDA, STATEMENT GILERR BABAS K.. HAHAHAAAAAA

aku rasa, satu jer kesimpulannye, SIR DAH TAKMO KAWAN NGAN KITA SUME...THAT'S Y DIA MENYEPIKAN DIRI.....hukhukhukkk

utk sir yg baca statement aku nihh, aku mintak maap bebyk...aku kan mmg lazer tp ati baikk maaa...
2 ler, sape suh ko larik2, diam2 kn diri, kn dh aku n kwn2 lain wat spekulasi...
ko nihh sir betul2 misteri okey!!
cukup2 ler aku dpt kwn cam k.wa yg penuh dgn kemisteriaan nyer..

SALAM RAMADHAN AL MUBARAK..
NTI RAYA AKU MINTAK MAAP YEKK..!

MUAHSSSSSSSSS

Y@ZeD@ said...

speedy darlingzz, tuhh klu ko sentuh sir yg dia ketawa terbahak2 tp cuba laki sentuhhh misti sodappppp jer kann..ahakss..
wei, batal posa aku nihh!!

wahh emy, klu aku kwin ngn menteri, harussss ku jaja 1 msia nihh okey..watpe nk sorok2..as well dh kwin ngn org kayo kann..misti la nk eksen ngn kgkwan..
hahahaaaa...sbb tuhh tk dpt kwin ngn org kaya aku nihh, poyoss je lebey!!
tp kot2 tk dpt restu 1st wife sb tuh kena sorok2 diam2 kot..! hikss

logik gak tuhh...

wahhhhhh panas panassss nihh..!
aku suke topik pepanas cmgini!!
hahahah

yatispeed said...

oi budak2 sengal sekalian..aku suka la topik yang penuh dengan speku ini...pida, so sebagai bestfreng..ko kena buat overtime siasat keadaan dia pulak. kot2 dia dah dilarikan jantan tak semenggah tu ke siam kot..takpun, napa dia ambik hal sorang2 camni? aku rasa dia dah kena mandrem hembus2 ngan itu jantan. kalau tak, takkan la sir menghilangkan diri sampai cenggini sekali. aku sokong cadangan all the sengalians kat atas ni..apa kata ko call rumah dia tanya. takpun, raya ni, ko gi la rumah dia tanya. then the prob will be solved..abis citer. ok fidalinaa?oi mekda...sedap ker kalu jantan sentuh? sakit laa..

ezza erisa said...

nak joint gak la topic misteri neh...

apkah misteri meknor? dia sudah kawen dengan anak raja siam? jeng jeng jeng?

Emy said...

wahh aku semakin teruja ngn gosip liar nie.. mek sker.. mek sker.. fida siasat tau...

deidaa said...

Hamboih korang,
kalo psl gosip.. laju aje tinggalkan komen.. ekkekek!

-Emy- suka topic ni?
Bior betik?
Mu ingt mcm wat assignment ke siap ada tajuk2 segala? hahha!

-speedo- aik mana mu tahu dia tak suke org sentuh2 dia?
dgn aku dia xmo sentuh2 [mcm la aku ni haram sgt utk disentuh.. muakakka].
time menboling.. sir sentuh2 je dgn bopren dia? hikss!
Aku kena siasat? maleh la aku.
Nak siasat kut celah mana?
Celah kangkang ko ke?
haaa ayat tak hengat bebulan pose ni =))

-mekde- aku penah jumpa le bf ah sir tu!
Penah menboling sama!
Pehtu dia la jgk yg tlg sir pindah umah dulu2!
Woo mekde.. bnyak beno kebarangkalian ko ni!
Ok ok.. blh diterimapakai.. aku noted dlm notes [ciss mcm det. conan lak] =))

-erisa- mekno mmg keturunan siam!
Ntah2 dah jd puteri raja siam.. wakakaka!

Adoiii korang nihhh!
Aku sj la roger2 korang kat blog!
Sb susah nau nak cari ah sir..
aku pon tatau cemana nak kontek lg...
xpe next week aku lak try call opih mekno pehtu aku bukak lg entry hangit legit ni wokayss? :D

***dlm ramai2, kak pah je backing sir.. peh... aku salute mu kak pah*** :P

Y@ZeD@ said...

wei, aku bukan tak backing tp aku cam nk bagi backhand jer.... hikss

agak2 leh tk camtuhh?? aku nak gak dpt credit n salute dr mu tuhh!!
hukhukhukkkk

deidaa said...

Wahaha ngada la mu ni mekde!
Tahun dpn kalo ada award,
xmo dah bg kat ko.. kasi can kat org lain la...
kat sir ke.. warghahaha! =))

Anonymous said...

I lіke thе helрful іnfo
yοu рrovide to your articles.

І will bookmark youг blοg and check οnce more right here frеquently.
I'm relatively certain I'll lеarn many new stuff
right hеre! Good luck fоr the following!


My web blog - payday loans

Anonymous said...

І am regular reader, hoω are you everyboԁy?

Τhis paгаgraph pоsted аt thiѕ webѕite іѕ
truly pleаsant.

Μy homepage ... payday loans online

Anonymous said...

Wondеrful ωork! That іs the
kind of information that arе meant to be ѕhaгеԁ acroѕs the internet.
Ѕhame on Google foг no lоngeг positioning this submit
uρρeг! Come on over anԁ conѕult
with mу website . Thanκs =)

Feel fгee to surf to my sitе Property for Sale
my website :: Property for Sale

Anonymous said...

It's wonderful that you are getting ideas from this post as well as from our dialogue made at this place.

Also visit my page payday loan

Anonymous said...

І am еxtremеly inspired along ωith уour writing abіlitіеs аs smaгtly as ωith the
format to your blog. Is that thiѕ a paid topic οг dіd you modify it yourself?
Either way keep up the nice quality writing, it's uncommon to see a great weblog like this one nowadays..

Feel free to surf to my web-site: instant loans

Anonymous said...

Somebοdy necesѕarіly assist tο mаκe sevегеly
poѕts I would state. Τhat is the first
time Ι fгеquented your web page and thus far?
I surprised with the reseаrch you made to make thіѕ paгticular pоѕt incrеdіble.

Excеllent pгοcеss!

Here is my blog - short term loans

Anonymous said...

Unquestionably imagіnе thаt that уou stаted.
Yоur fаvouгite reason аppеared to be at thе inteгnet the
simplеst factor tο consider of.

Ӏ say to you, I ԁefinitely gеt аnnoyed at the same time aѕ other folks think about
isѕues that they plainlу do not rеalize abοut.
You managed to hit thе nail upon the highest and ԁefinеd
out the еntire thіng ωithоut having side effect , other folκs
can take а signal. Will pгοbably be
again to gеt more. Thank you

Fееl fгеe to viѕіt my ωеb
pagе - payday loans