Monday, 1 September 2008

Goodies From Dubai

Memandangkan mak aku baru blk dr Dubai,
maka mcm2 le yg mak aku belikan utk aku ni.
Xsangka plak bnyak gile... so utk ry ni,
xyah la aku shopping mcm2 lg,
kecuali beli baju ry je la.. thehehe!

Aksesori.. haa aku mmg accessories freak.. iloike! :D

Handbag & bag.. kekekee xyah beli bag smpai tahun dpn dah.. hee!

Tshirt & blouse [sj cilok yg kunin tu sbb ada words BOWLING.. ngee.. iloike too!]
Ada 1kemeja mak aku belikan, erk tak muat.. maka bg kazen aku la.. cayang tul, mahal tu! :-(

Food made in Dubai :D

Kasut ahkak ipar aku pilih tp syg nya size 6.. huhu aku pakai size 4, maklumla size sindarela.. ekekek xpe la, blh sumbat tissue :p

Seluar rama rama.

Losyen [kat mesia ada tp sj cilok mak aku nye.. ngaa] & perfume D&G [light blue] bau so sweet! Mak aku beli kat airport 3botol 500Dirham.. ehheh!

Kain tudung [kat mesia ada tp xpe la beli kat dubai lak.. hihih!]

Semuanya akan ku pakai bebila nnti.. ihiks makacih! :D

4 comments:

CottonBud said...

salam deidaa. ur shoes are size 4? woah! even my 9 yr old daughter pun dah size 5, kaki mcm sampan hehe. anyways, selamat berpuasa.

deidaa said...

Ekekiekeke kak izan.. kaki sy mmg bersize 4!
Kdg2 je kasut size 5.. ahhahaha susah kan jd sy? :p
Even cincin pon mmg size 4.. muhuhuh!

Oh anak kak izan darjah 3 dah ek? :-)

CottonBud said...

yg beso sekali thn 6. upsr this year. yg thn 3 tu nombor 2.

aishhh kecik bolek jek size hehe

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

owh..banyok nyo mok Da wat balik ole2 dri Dubai...beh deh?