Thursday, 18 September 2008

Perfume of Mine

Hurm ni la antara collection perfume aku!
Tu pon bnyak dah abis maka ganti la yg baru.. eheh!

Aku mmg penggemar perfume,
specially avon punya.
Yg branded punya tu setahun sekali 2 blh le beli :p

Yg branded2 tu aku suke ori je la,
sbb yg imitation punye [RM10- RM30] tu tipu aje semata2!
Pakai sejam dah xbau.. aiyakkk!

Body Shop pun suka jgk.
Mahal le skang.. dolu2 botol kecik tu RM39 je.. skang dah RM40++.. isk3!
Kalo nak beli sesuai bln 5 setiap tahun sbb mmg ada sale.. hihi!
Kalo Body Shop aku suke MOON FLOWER
[aku ada VANILLA VANNILLE tp aku xtahan ah.. bau vanila kuat sgt],
ada ke kazen aku ckp aku mkn eskrem tumpah kat baju.. cisss! X(

Antara perfume ori yg aku ada ialah:
- Red Delicious [DKNY]: abg aku kasi [aku mintak be delicious la sebenornya.. huhu]
- Light Blue [D&G]: mak aku kasi
- Ralph [Ralph Lauren]: beli sundirik
- Dune [Christian Dior]: beli sundirik, last2 xpakai sbb bau keras gilosh.. dushhh!
- Ibiza Hippie [Escada]: beli sundirik

Yg lelain tu ada ah 4 5botol pati perfume branded.. hee!
Pastu berlambak yg Avon punye le :D
Aaaa Impulse pon aku pakai gak [aku dulik apa murah, perfume2 camtuh
sesuai kalo nak gi kedai runcit/isi minyak keta] :p

Next, aku rasa mcm nak beli:
  • FERRAGAMORE [SELVATORE FERRAGAMORE]
  • COOL WATER GAME [DAVIDOFF]: sweet gile, sakit gigi aku baunya
  • LOVELY [SARAH JESSICA PARKER]
  • EMPERIO ARMANI [GIORGIO ARMANI]: tp aku suke laki punya... huhuhhhhh!
  • RUSH2 [GUCCI]
Ah manyak agik, xhingat le aku!
Aku suke yg sweet/bau lime/sandalwood/bauh buah & sedap di idung aku gitu!

oh ye, aku suke bangat duk dkt dgn laki yg bau wangi perfume,
tp idok la aku menegur "eh wangi nya ko".. gile hape,
karang dikatanya aku gile sex?! :p

Guys, sila aa pakai perfume kalo nak jmpa aku eh?
Nyummy lazatnya bau wangi! =))
[kalo ada bau bushuk.. sila bitau aku, sekian!]


2 comments:

arep said...

berbakul katanya perfume hang..

deidaa said...

Mana ada BERbakul..
baru 1bakul! :D

Kalo nak derma lg pon.. sila,
jgn malu2.. kekeke! =))