Tuesday, 21 June 2011

Tak Tahu Nak Cakap.....

Sorg officemate perempuan cerita pd aku bahawasanya sorg pegawai kami tanya dia-  
"nape fida tu tak ckp & tegur2 dgn aku aaa?"
So officemate aku tu nak ckp apa?  Sbb dia pun mcm baru tahu hal ni hehe.

Ku akui, blh dikatakan tak borak dgn pegawai ni.
Kalau ada pun, aku just ckp "En. *******************, bos nak jumpa".. itu je lah.  
Kalau hantar surat kat bilik dia pun, aku cpt2 keluar.
Aku pernah lawat dia di wad masa dia eksiden, cuma mmg tak bercakap la.. apekepesen nya tak tahu lah.. lawat tp tak bercakap.... tgk je zzzztttzzzz!



Kdg2 aku jeles jgk sbb dgn staff2 lain dia beramah mesra, sbb dia spesis kelakar selumber & sporting.
dgn aku je tak even i'll try to talk tp "apa pun tak blehhhh"  ekekeke.
But dr dulu i'm adore him... cantik gila melukis & dia lukis after me request him to draw.
(bgtau kat FB je lah.. bgtau dpn2 mmg jgn hrp la haha).

Takpe lah, aku tegur dia kat FB je la ye bos wangi huhu.
Maaf En. ************, ai tak sengaja & sengaja hehsss!
ENTAHLAAAA!


(fefeeling poyo pagi2 ni- aku tgh stress ni.. tak pelah aku cerita merepek2 kan ek?)

6 comments:

shuweet said...

ko try la beramas mesra sikit..hehehe..die tengok ko senyap die pun tktau nak start conversation ngan ko camne kot...

cik kodok said...

hahahah ni pyh nak buat nih sbb aku bkn spesis ramah nak2 lg dgn laki, karang aku gigil2 ckp dgn dia.

Aku try ramah2 kat FB dulu la.. aci kan? :P

en_me said...

xper, merepek membawa bahgia tewwww.. ehehe

yatispeed said...

dia dah kawin ker bujang lagi? wakakaka..

aiDieNa said...

wOihhhh.. ko syok kat dia eak.. selalunya biler ada gap kita ngan seseorang.. atau kita takot nak beramah mesra ngan seseorang.. raser janggal.. means kita ada paling tidak sikit feels kat dia.. ahahahaha!!!

cik kodok said...

speedy gonzales- belum kawen tp dah ada gefren la ahahaha.

k.pah- weh dia muda belia dr aku lah.
Dolu2 ada la sedikit "fefeeling" tu tp skang takde.
Mmg aku gigil2 kalau ckp dgn dia.. gila kentang je rasa, padahal nak ckp "bos nak jumpa" je kehkeh.

Takpe le.. aku dah nak blk kb pun..
nnti aku beramah mesra dgn dia kat fb huhu.