Tuesday, 7 June 2011

Cuba Utk Jatuh Cinta....

Dengan benda alah ni (samsung galaxy tab)
Berusia 11hari pada hari ini.
Masih mencuba menggodek2.

(wallpaper KODOK jg yg jd pilihan aku heheee!)

Beli kat Wangsa Walk tp dekkut amat cina tu... free gift bg pen jah!



Aku amik celcom 3G RM68/month.. laju gila tp without call la (sbb hp biasa pun hp aku jarang bunyi hehe).


Nak install PAPAGO X5!  so tidaklah aku digelar ratu sesat lg hihi.

So far yg tak best ialah aku takleh taip laju, lelain superb!

10 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Kehelan said...

bestnya!!!

intan hairani said...

bpe hengget ni ko beli? aku baru bercita2 nk beli. ;p

cik kodok said...

zuwairi- insyaAllah ;-)

kay- best: blh bwk ke mana2.
Tak best: tak leh taip laju + tade kibod (tak mampu lg beli kibod nya tu).

chenta awe intan- RM1500 (wi + 3G).
Kalu wifi sj RM1090 tak silap aku tp masak aaa kalu beli wifi sj, tak berbaloi hehe.
Sila lah beli 1.. hehe.

intan hairani said...

wahh2! menarik tu. tp asben aku nk beli kan iphone 4 lak. aku nk bende alah ni. ;(

en_me said...

bak la no hp ko, nnti me bunyikan hari2 tau.. ahaha

Drunbella Khoo said...

big WOW!
dulu idaman jugak neh.
tapi bila pikir penggunaan dia sedikit terbatas, i beli netbook.
woOohoOo.
=_='

cik kodok said...

awe... eh.. chenta :P - kwn aku pakai iphone.. tp dia mcm phone la.. kecik.. mcm SGT ni.. besor gabak le kalu nak wat call or unless ko guna headfon.
Teknologi nih, kalu duk tunggu punya tunggu.. tak akan beli punya.. pasnih akan kuar SGT 2 plaks.. 10inci haha.
Ala ko beli SGT, laki ko beli iphone :D

cik kodok said...

en.me- tak buleh.. P & C kekekee!

cik kodok said...

drunbella- ada la terbatas sikit ehehe.
Aritu jual netbook.. semua boleh buat, cuma ianya tak blh muat handbag / sling bag je la + berselirat wayar hiihi.